![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 16:14 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי לא צריך מכוניות! אפשר להתעתק!
טלפון -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 16:24 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי קוסמים לא משתמשים בטלפון
מספריים -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 16:41 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או תקעת אותי...
קוסמים יכולים לגזור דפים בלי מספריים פעמון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 16:44 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי בכיכר גרימולד מס' 12 אין פעמון...
נייר טואלט -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 16:57 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי גם לקוסמים יש צרכים
סמיילי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 16:58 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי גם קוסמים מנגבים את התחת עם נייר טואלט!XD
נצנצים וניצוצותD: -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 16:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XD קרעת אותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() כי כשעושים קסם זה מה שנפלט לפעמים מהשרביט כלבלבים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 17:00 PM
|
||
כי סנאפלס(סיריוס) היה כלבלב פעם!
עץ(זה קל..) -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 17:01 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי יש ערבה מפליקה
די וי די --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 20:03 PM
|
||
כי לדאדלי יש מלא כאלה..
פיל -------------------- ~ שירי ~ מקסימה ~ מדהימה ~ גריפנדורית מלידה ~ נאמנה~ מופלאה ~ עם לב זהב ~ ![]() ~ בך זה תלוי - שחלומותייך יתגשמו ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 20:16 PM
|
||
כי דאדלי דומה לפיל
![]() ספפרים -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 20:36 PM
|
||
אני אניח שהתכוונת לספרים...
כי הרמיוני קוראת מיליון כאלה ביום... אייפון-(מוחאחאחאחאחאחא!) -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 20:39 PM
|
||
כי אייפון זה טלפון שבו לא משתמשים בהארי פוטר
מערבולת -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 20:43 PM
|
||
![]() Stay away - here you will not find sanity ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי דמבלדור עשה מערבולת של אש בספר השישי....
סוסוני ים... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 20:47 PM
|
||
כי בספר הרביעי הארי צלל למים (ובטח היו שם סוסוני ים)
אביר (קקקקקלללללללל) -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |