![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 17:40 PM
|
||
![]() Stay away - here you will not find sanity ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אמברידג תלתה שלטים של חוקים חדשים בהווגוורטס
רובה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 17:47 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי תמיד אומרים "למה לא פשוט ירו בוולדמורט?" (סתומים \:)
אצבע -------------------- נועם|13|HIMYM|Friends|שרלוק *~* ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 17:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטוח שבהארי פוטר יש אצבע שלישית
![]() טובטוב הגמדXD -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 18:05 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי טובטוב הגמד דומה לנומים,כמו שהיו במחילה...
דרקולה -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 19:39 PM
|
||
כי דמבלדור לא מפחד מדרקולה
סכין -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2012, 10:27 AM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי היה הרבה יותר פשוט להרוד את וולדמורט עם סכין.
צלחת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2012, 12:22 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי קוסמים אוכלים מצלחות.
פנדה -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2012, 15:54 PM
|
||
כי גם קוסמים צריכים דברים שהם יכולים לאמר "אוו איזה חמוד!"
חייזרים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2012, 21:24 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי כשחייזרים יגיעו הם לא יתקבלו בחברה - כמו המוגלגים שלא מתקבלים אצל רוב הקוסמים.
מתמטיקה -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2012, 21:49 PM
|
||
כי בהארי פוטר יש כשפומטיקה שמבוסס על מתמטיקה וכשפים
סושי -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2012, 22:07 PM
|
||
![]() מוגל |
נו, אני בטוחה שפרוואטי פאטיל לא שורדת חודש שלם בלי סושי :)
קניון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2012, 22:19 PM
|
||
אם לקוסמים היה קניון היה להם יותר סטייל
פאנפיקים -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 15:38 PM
|
||
כי יש פאנפיקים על הארי פוטר
![]() מחלות -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 17:06 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי בטוח יש כמה מחלות קסומות (אבעבועות דרקון, חברברת הכחליל)
![]() טיגריס -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 18:07 PM
|
||
כי בטוח יש אנימגוסים שהם טיגרסים
בננה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |