![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 18:34 PM
|
||
![]() מוגל |
כי כולנו היינו רוצים לראות את אמברידג' מחליקה על בננה
![]() המנורה של אלאדין (לחשוב מחוץ לקופסה! *אהמ*) -------------------- ![]() נטע||13||רוקרית||ציורית(בלוגי החביב)||מעצבת||כותבת||ציירת||ג'ינג'חומה||קרמיט הכוסון||סוגדת לסקורפיונס||גריפינדורית גאה You say T-Pain, I say Led Zeppelin. You say Gaga I say Beatles. You say Kanye I say Scorpions. You say Joe Jonas I say Freddie Mercury. You say Ka$ha I say John Lennon. You say pop I scream Rock! You say Hanah Montana I punch you in the face. 92% of teenagers have turned to techno and pop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy it anywhere. DON'T LET THE SPIRIT OF ROCK DIE ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 18:59 PM
|
||
![]() Stay away - here you will not find sanity ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הגיני הוא קוסם
מכשפה זקנה ומכוערת (קל!!!!) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 19:04 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמברידג'
![]() קלסרים -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 19:18 PM
|
||
כי גם קוסמים צריכים דברים מעצבניים שנשברים כל שנייה ואז שאתה נרגע זה כיף לפתוח ולסגור אותם וזה משמיע קליק קליק! (חפרתי?)
טושים בריחות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 19:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי גמדוני הבית של הוגוורטס יכולים לעשות משהו טעים מכול דבר
ספיד סטיק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 20:25 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
למה עד עכשיו חשבתם שרון מריח כ"כ טוב ? ><
דמדומים -------------------- שרשורים ~פרסומת~ :
דרמיוני לי ולויאולטה לי ולדריה :) השרשור הנפלא וההזוי שלי ושל נועה ופאנפיקים : התחלה חדשה -פיקצ'ר אבא יקר,שלום -על ההורים של הארי מאחורי השיקוי עומד הנער- הארקו :) סונגפיק על סנייפ ולילי ממש אוסף של פרסומות XDD There’s noting wrong with you, there’s a lot wrong with the world you live in ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 21:03 PM
|
||
כי גם קוסמים צריכים סרטים טובים...
סמארק (נזלת) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 21:46 PM
|
||
כי גם קוסמים מצטננים
משחקי הרעב -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 21:47 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי משחקי הרעב סגיד כמו הארי פוטר.
ספרות. -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 21:57 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הארי פוטר זה ספר
![]() הביטלס -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 22:13 PM
|
||
כי גם קוסמים צריכים לשמוע מוזיקה של להקות אגדיות
ניקי הכבשה -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2012, 22:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי גם למכשפות יש חולשה לדברים מהממים.
מזגן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 08:14 AM
|
||
כי קוסמים לא צריכים מזגן! (כבר אמרו דברים דומים לזה?)
שש - בש -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 10:34 AM
|
||
שש בש הוא כמו שחמט,ואת שניהם משחקים קוסמים
קרואסון -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 14:31 PM
|
||
כי הקרואסון הומצא בצרפת שם נמצא בית הספר בובאטון (וגם כי קרואסון טעים קסמים XD)
חומוס -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |