![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 15:15 PM
|
||
![]() Stay away - here you will not find sanity ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי גם רון צריך משהו טעים לאכול
קוף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 15:31 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי בהארי פוטר אין חומוס.
פיצה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 17:59 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כי העלילה היא בלונדון ובתוח יש חנויות פיצה בלונדון
![]() משהו קשה... משחק רשת ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 18:04 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי יש משחקי הארי פוטר אונליין ברשת
![]() זה היה קל ![]() אנימה -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 18:09 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי בסרטי הארי פוטר הייתה מעורבת המון אנימציה
אלבום תמונות (קקקקקקקקקקללללללללל!) -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 22:11 PM
|
||
אלבום התמונות שהאגריד נתן להארי ובו מופיעות תמונות של הוריו...
בקבוק תינוק...(קשה,קשה תחשבו יצירתי מחוץ לקופסא..) -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 22:54 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי האגריד נתן לכולם להאכיל את הסקרוטים פוצי התחת בבקבוקי תינוקות
נמלים -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 18:58 PM
|
||
כי נמלים זה חיות
ובהארי פוטר יש הרבה חיות : ינשופיםםם וכלבים וחתול ועכבר ... (הבנתם את העיקר...) עברית -------------------- שרשורים ~פרסומת~ :
דרמיוני לי ולויאולטה לי ולדריה :) השרשור הנפלא וההזוי שלי ושל נועה ופאנפיקים : התחלה חדשה -פיקצ'ר אבא יקר,שלום -על ההורים של הארי מאחורי השיקוי עומד הנער- הארקו :) סונגפיק על סנייפ ולילי ממש אוסף של פרסומות XDD There’s noting wrong with you, there’s a lot wrong with the world you live in ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 18:59 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי זאת השפה של כמה אתרי מעריצים של ה"פ.
כלבים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 19:29 PM
|
||
כל לדודה מארג' יש כלבים..
דיסקים -------------------- ~ שירי ~ מקסימה ~ מדהימה ~ גריפנדורית מלידה ~ נאמנה~ מופלאה ~ עם לב זהב ~ ![]() ~ בך זה תלוי - שחלומותייך יתגשמו ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 19:42 PM
|
||
כי יש דיסקים של הסרטים של הארי פוטר...
תגובות -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 20:14 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אנחנו כותבים תגובות באתר מעריצים של הארי פוטר!
פלוץ!(חחחח) -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 20:38 PM
|
||
אוקיי.
![]() בטח דאדלי הפליץ להארי בפרצוף שהם היו תינוקות. פלא שהארי לא מת כבר אז, ואז זה היה חוסך לוולדמורט הרבה זמן ומאמץ. מלפפון. -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 20:40 PM
|
||
כי גברת וויזלי חותכת מלפפונים לארוחות...
פריצה -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 20:40 PM
|
||
חחחחח
אולי הארי תכנן להפוך את דאדלי למללפון... יומן -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |