![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (18) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2016, 20:01 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש תגמולים על עדכונים? לא מופיע באשכול של תו-גמול.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2017, 12:59 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, והם דווקא כן מופיעים שם, פשוט תחת השם ״פרסומים״ אם אני לא טועה
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2017, 16:55 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתי שאלות בקשר לקרבות המוזיקה:
1. אמנים בודדים נכנסים להגדרה של להקות קטנות? 2. כתוב שהסיקור המוצלח ביותר מכל קטגורייה יזכה בתגמול כפול. זה נכון גם לגבי מפתחות סול? -------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2017, 16:24 PM
|
||||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. אומן בודד לא נחשב 2. בעיקרון זה לא היה מובנה למפתחות סול, אבל אם המנצח או המנצחת יהיו מעוניינים במפתח סול נסדר את זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2017, 22:06 PM
|
||
![]() מוגל |
למה לא מעדכנים את הלינקייה? אם אני רוצה לעשות סיקור על אלבום מסויים, זמר או להקה אני לא רוצה לעשות על מישהו שכבר עשו. זה מקשה על לבחור להקה ויש כמה להקות שאני רוצה לסקר אבל אני לא יודעת אם סיקרו (גרין דיי, מטאליקה והביטלס). חוץ מזה, במקרה שאני אעשה המלצה על להקה שמישהו אחר כבר עשה אבל זה שהוא עשה לא מופיע בלינקייה, האם זה יהיה בסדר ולא ימחקו את הסיקור או משהו כזה?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2017, 22:49 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלינקייה מעודכנת, על מה את מדברת?
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2017, 23:18 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי שאלה, איפה המדריך לכתיבת סיקור שיר?
אני לא מוצא אותו בשום מקום -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2017, 23:25 PM
|
||||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלינקייה. תיכנס ללינקייה, משם תמשיך ותעבור אותה עד למטה, ובסוף המדריכים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2017, 00:45 AM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר לי לפרסם סיקור על שיר בלי אישור?
או שצריך? -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2017, 10:16 AM
|
||||
אתה חופשי לפרסם סיקורים על כל דבר, כל עוד לא סיקרו את זה לפנייך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 7 2017, 14:31 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עד מתי אפשר להגיב בסיקור?
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2017, 15:19 PM
|
||||
כל עוד לא עברו שלושה שבועות מהתגובה האחרונה או שהוא נפל לעמוד השני. במידה ואת מעוניינת להגיב בכל זאת אפשר לשלוח הודעה פרטית לי או לנסי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 5 2017, 13:13 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אם אני רוצה להכין סיקור על שיר, אני חייב לעשות אותו לפי הביצוע המקורי של הזמר/להקה או שאני יכול לעשות גם לפי הקאבר שלו?
-------------------- *דורכת לך על החתימה בגסות*
"אופס" *בורחת* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2017, 14:39 PM
|
||
בסיקור שיר אתה צריך להכניס את כל הפרטים על המקור, הקאבר הוא תוספת ואתה יכול לבחור איך לשלב אותו. אתה יכול גם לכתוב בקצרה על השיר המקורי ואז לפתוח סעיף חדש שמוקדש לקאבר, עם כל המידע שיש בסיקור שיר רגיל. הנה דוגמה לסיקור שיר שאני כתבתי והתייחסתי בו גם לקאבר: http://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=24&t=131657
|
|
פורסם ב: Apr 11 2017, 14:41 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ עדיין לא שינו את השם של האשכול של מוזיקאי החודש למוזיקאי החודש אפריל
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |