![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (14) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 20 2013, 12:43 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר פעמיים פתחתי אשכול פרסום לאתר שלי ובשתיהן הוא נמחק!!! למה זה?
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2013, 12:48 PM
|
||||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-מתוך החוקים הגלובאליים. ענה על שאלתך? -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2013, 12:53 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב... למרות שאני לא מבינה למה זה מפריע לכם.
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2013, 22:42 PM
|
||||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם רציתי לציין את זה בגלל שזה היה נראה לי נורא חשוב. ראיתי את הפעילות הנורא "מתלהבת" והחדשה - "החידה השבועית" ואני ממש מצטער אבל הרמה שלה נורא ירודה ונמוכה. כאילו, לא משהו נגד מחבר הפעילות או משו, אבל הרמה של הפעילות יותר מדי קלה, לקח לי לפתור אותן יותר מדי מהר. החידה הנוכחית זה כמו לשאול מה הצבעים של דגל ישראל. אני אומר את דעתי בשביל שתוכלו לעשות את זה יותר מהנה ואף יותר שווה.
-מתוך האשכול הרשמי. בהצלחה וזאת כמובן הצעת ייעול. -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2013, 15:06 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום, אני רון, אני מנהל הפעילות הזו.
אל הפעילות, שלפי התכנון דרגות הקושי יעלו בכל חידה, כל אחד מתייחס בדרך שונה. אמנם החידות הראשונות מאוד קלות, אבל אני אעלה את רמת הקושי ככל שיעבור הזמן. אולי תתפלא, אבל רבים טעו בפתירת החידה האחרונה, שנחשבת קלה יחסית. אני רוצה להתאים את החידות לרמת המשתמשים הממוצעת, ולכן עלי להתחיל מהקל ביותר ולהעלות את דרגת הקושי בכל חידה. אני בטוח שלרוב המשתמשים החידות לא מאוד מסובכות, אבל אני מאמין שבעוד מספר חידות הדרגה תעלה משמעותית. אם תרצה, אתה מוזמן לענות על החידה, כי לא בטוח שהתשובה שלך היא הנכונה. בתודה, רון. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2013, 23:21 PM
|
||||
שוב, זה בכוונה פה כהצעת ייעול ואני לא מתכוון לשום דבר רע ולא מנסה להשתחצן או להתנשא עם משתמשים אחרים. אתה לא תיתן לילדים בכיתה א' לענות על שאלת טריגונומטריה או אנליטית וכן הלאה כי הם פשוט לא ידעו את זה, אבל לתת להם כל שיעור מתמטיקה את השאלה 1+1 לא תקדם אותם לשום מקום. אני יודע שזה שחצני מאוד, אבל לא רק שאני מתיימר לדעת את התשובה לשאלה שכתבת בניסוח טוב (אך רמה קלה), אלא שאפילו אני מסוגל לומר שאני יודע יותר ואף ללמד אותך. בלי להעליב ועם כל הכבוד שאני רוכש לך (ואני רוכש לך כבוד), הרמה היא לא גבוהה. יכול להיות שבחידה שבועית מספר 10# תהיה חידה שתעיף לי את הפוני, אך כאשר שיש כבר כמה פעמים את אותו הרמה או לפחות קרובה לה, סתם נראה לי שדרוש ייעול פה איפה שהוא. בנושא החידה, חשבתי לכתוב לך פה את התשובה ואז בטוח תצנזר או משו, אבל החלטתי לא לעשות את זה ולענות על מה שכתבת:
אתה מדבר איתי על דבר פשוט, על מושג ברור. כאילו, יש גבול. לא להגזים. -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2013, 15:07 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מבין שבשבילך החידות קלות, אבל בכל זאת לא הצליחו לפתור את החידה. אני לא חושב שאני יודע בתחום יותר ממך, כי זה באמת לא תחום מאוד חזק אצלי, אבל הרמה מותאמת פחות או יותר למשתמשי הפורום, שלא תמיד צודקים. אז יכול להיות שזאת לא רמה מאוד חזקה, אבל אני מאמין שלאט-לאט הרמה תעלה. אני אשלח לך הודעה פרטית, אני מקווה שתתייחס אליה ברצינות.
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2013, 20:17 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיבלתי רק שליש מהפרס על חידה 5 נראלי (הייתי אמור לקבל פרס משולש)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2014, 16:29 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה
-------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2014, 16:37 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רותם! :)
---- יש לי שאלה, אני מנסה לפתוח סרטון בפוטושופ cs3, ואני לא מצליחה. אני לוחצת קליק ימני, עושה פתח באמצעות, בוחרת תוכנית בחירת מחדל, לוחצת על הפוטושופ וזה לא עובד. תמונות: אחת, זאת כשלחצתי על הפוטושופ. שתיים, זאתי אחרי שלחצתי "פתח", אני לא יכולה ללחוץ על האישור כפי שרואים בתמונה.. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2014, 18:04 PM
|
||||
![]() Consider it handled ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא פותחים סרטונים בפוטושופ... זו תמונה לעריכת תמונה, לא וידאו -------------------- עמרי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 25 2014, 19:52 PM
|
||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, אבל במדריך להכנת אנימציה של מישהי, עושים ככה ואז זה כן פותח בתוך הפוטושופ.. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 14:34 PM
|
||
![]() מוגל |
אפשר לסקר את המיינקראפט?
|
|
פורסם ב: Sep 20 2014, 12:21 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מדריך מסויים לסקר, או שמסקרים לפי קריטריונים של תחרות לדוגמא?
-------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2014, 16:04 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום ^^
בפורום "מחשבים, טכנולוגיה ומשחקי מחשב", פורסמה הפעילות הזו, לפני כפרק זמן. בגלל שאשכול הפעילות ננעל, לא ידעתי איפה לשאול את זה ^^ אז שאלה: מתי יפורסם השלב הבא? -------------------- ירדן
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |