![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (25) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 29 2013, 19:10 PM
|
||
![]() Let Her Go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "יומנו של רוני פוני", "יומנה של נערה חכמה", "תורת הייחסות וההילאות החדשה", איך לדעתכם היו קוראים ליומנה של ויליה? או ליומנו של תלמיד מצטיין? כבר יש שמות, בזה אתה תותחים? בואוו נראו מה תהיה דעתכם על השאלה אחרי שתכירו את ההמילכודים, המילכודים בפעילות הזו שהם בעצם מילכוד אחד ויחיד האומר שעליכם להמציא שם ליומן שיתאים לדמות שהמשתתף שלפניכם יכתוב בסגוריים. חושבים שזה קל? מאמינים שאתם האלופים? בואו נראה אתכם כי עוד רגע אנחנו מתחילים. "לדוגמא" משתמש א: יומנו של הזאב המתחיל [האגריד] משתמש ב: ענק למחצה [פרופסור מקגונגול] משתמש ד: חתולה שחורה [ביל וויזלי] בהצלחונת:) -------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2013, 20:13 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנו של בכור [לונה לאבגוד]
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2013, 20:18 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנה של הבת מבית לאבגוד [פרד וויזלי]
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 09:25 AM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנו של תעלולן [אלבוס דמבלדור]
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 09:41 AM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנו של גאון [דראקו]
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 10:43 AM
|
||
יומנו של נער בודד [ג'יני]
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 11:09 AM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנה של אהובת הגיבור [סיריוס]
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 11:16 AM
|
||
יומנו של הנאשם [אלאסטור מודי]
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 12:59 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנו של פרנואיד מוצדק[לילי אוונאס]
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 14:42 PM
|
||
יומנה של בוצדמית [ג'יימס פוטר]
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 14:44 PM
|
||
![]() pepole are STUPID ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנו של אייל [זנב תולע]
-------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 15:57 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יומנו של חולדה [הרעגוג]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 16:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנו של מרובה עיניים {גברת נוריס]
-------------------- ענבל~פנגירל~קרמבו~אשמת הכוכבים~שרלוק~דוקטור הו~הכפר הירוק~סיפור
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 16:43 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנה של משתוקקת לגט[סוורוס סנייפ]
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 16:45 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנו של אחד עם שיער שמתנפנף ברוח [מינרווה מקגונגל]
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |