![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (21) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 10 2013, 19:50 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החידה שלי! איש לא יפתור את חידתי איש לא ישיב לשאלתי איש לא יגיע אל חקרי גם כשאגיע אל קברי יש לי מפתח אל הסוד יש לי גם צופן וגם קוד מי שסקרן יבוא לכאן הוא יבזבז את כל הזמן דגי דיגי דה דה גידי דה יש לי חידה שאיש לא ידע דגי דיגי דה דגי דיגי דה איש לא ידע לפתור את החידה המשחק הזה מאוד פשוט: כל משתמש כותב חידה שפתרונה הוא חפץ/דמות/ספר והמשתמש שאחריו צריך לפתור אותה! לדוגמה: משתמש א': מקל קצר בעל כוח רב, קוסמים רבים סומכים עליו, בצורות רבות הוא מגיע, גורם אפילו לאש להופיע! משתמש ב': שרביט. משתמש ג': ~ חידה ~ משתמש ד': ~ פתרון ~ בהצלחה ![]() -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2013, 20:36 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היא מוזרה ותימהונית אך רבה בידיעותיה,
ובהוגוורטס מפוזרים הרבה מבגדיה. היא אוהבת את ה' אך לנה עם ו', והמחסל של נגיני בה היה מאוהב. -------------------- רייבנקלואי שמוין לגריפינדור. מצנפת המיון, את צריכה לבלוע את עצמך.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2013, 20:47 PM
|
||
לונה לאבגוד(גם אני חשבתי אליה אבל לא היתה לי חידה!)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2013, 21:30 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זוהי הקללה
שאדומת השיער מטילה לכן כדאי לדעת כעת היכן נייר הטואלט -------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2013, 12:54 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עטלפי נזלת
-------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2013, 19:03 PM
|
||
נולד למשפחה אמיצה של קוסמים,
אך בגיל קטן התייתם מהורים. השמיד שבעה הורקרוקסים ביחד עם חבריו, והרבה במשך השנים נאלץ להקריב את חייו. --- לעולם לא תצליחו לנחש מי זה! -------------------- וזה פה כי אלסהה *~~* וכל מילה מיותרת. אז לשתוק צופ. לשתוק. רוצה מאוווד לשנות כינוי o: אשמח אם תתרמו לי. כן. זה יהיה נחמד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2013, 21:50 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה ממש קשה!
סתם לא, הארי :) -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2013, 08:50 AM
|
||
הוא אהב את אימו של הילד הנבחר
ושנא הוא את אביו אז מה קורה עכשיו הוא עזר לנבחר בהשמדת ההורקרוקס עכשיו הידד לסבר מאוס ולחבר של הנבחר יש כוס (החלק השני של השורה השנייה הוא רק בשביל חרוז) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2013, 12:57 PM
|
||
סוורוס סנייפ
-------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
פורסם ב: Nov 12 2013, 14:09 PM
|
||
היא זזה בכוונה אותכם יכולה להרוג אתכם.
בתוכה הכל שבור ובכל צורח אימה ופחד.. ב92 הרסה מכונית וב93 שימשה מלונה לכלב.0 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2013, 14:19 PM
|
||
הערבה המפליקה
-------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
פורסם ב: Nov 12 2013, 18:57 PM
|
||
![]() מוגל |
אותו לא תרצו לפגוש,
גם לא בעוד מליון שנים, מתרנגול נוטה לחשוש, מבין רק לחששנים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2013, 19:10 PM
|
||
![]() מוגל |
בסיליסק (זה לחשננים)
|
|
פורסם ב: Nov 12 2013, 21:42 PM
|
||
![]() מוגל |
התבלבלתי, תודה.
|
|
פורסם ב: Nov 13 2013, 11:00 AM
|
||
זה סיפור על מטאטא מוכר
שהיה אחד הטובים בעבר עד שפגש באיזה עץ וכתוצאה מכך התנפץ -------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |