![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (21) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 13 2013, 14:54 PM
|
||
![]() מוגל |
הנימבוס 2000 של הארי פוטר.
-------------------- י א ל ל ה
ג ר י פ י נ ד ו ר ! ! ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2013, 16:34 PM
|
||
![]() מוגל |
נימבוס 2000!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2013, 16:12 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה השאלה שלך?
-------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2013, 19:33 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתי התגובות האחרונות הן ספאם! שימו לב.
יצור זועף ומדוכא, משרת משפחה איומה ושנואה, עם אוזניים גדולות ומוטיבציה אפסית, הוא מקשיב לצרחות האדונית. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2013, 10:17 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
קריצ'ר!
-------------------- רייבנקלואי שמוין לגריפינדור. מצנפת המיון, את צריכה לבלוע את עצמך.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2013, 13:34 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החזק מכולם,
אין לנצח אותו. אל תטרח, אם אתה רוצה לשמור על עצמך. גאד יצא לי לא מובן..... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2013, 20:44 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא לגמרי ברור, אבל...
שרביט הבכור (?) -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2013, 22:04 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
רק נשק אחד אותו יחרב
כי אחרת הוא יצליח "לסרב" חפץ מרושע ויכול להיות כל דבר אבל החפץ שיחריב עדיין מוסתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2013, 08:54 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הורקרוקס (זה לא נכון גם דברים אחרים אך מעטים יצליחו להשמיד הורקרוקס)
|
|
פורסם ב: Nov 18 2013, 10:57 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לא ממש
|
|
פורסם ב: Nov 18 2013, 17:48 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרביט הבכור?
-------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2013, 19:03 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לא זה הורקרוקס אבל אין עוד דרך החרבה
|
|
פורסם ב: Nov 19 2013, 13:42 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוגארט
-------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2013, 18:28 PM
|
||
אותו נראה אם תצליח לתפוס,
כשתעוף, תרדוף, או סתם תקפוץ. יש לו צבע מוזהב, והוא עף בשמיים. הוא זז לו מהר בעזרת הכנפיים. -------------------- וזה פה כי אלסהה *~~* וכל מילה מיותרת. אז לשתוק צופ. לשתוק. רוצה מאוווד לשנות כינוי o: אשמח אם תתרמו לי. כן. זה יהיה נחמד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2013, 21:40 PM
|
||
סניץ':)
-------------------- ענבל~פנגירל~קרמבו~אשמת הכוכבים~שרלוק~דוקטור הו~הכפר הירוק~סיפור
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |