![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (21) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 10 2014, 14:35 PM
|
||
![]() "אם קשה לך,סימן שאתה בעליה" ![]() ![]() ![]() |
מרביצן?
-------------------- ~עמליה ~הארי פוטר ~ אוהבת שירים באנגלית ~ מפזמת לעצמי את המנגינה של הארי פוטר ללא שליטה ~ לא סובלת חשבון ~ניקולס פלמל3>~ספטימוס היפ3>~יש צורך לציין שהארי פוטר3>(?) ~ לפעמים חשה את עצמי ~מכורה לטלפון ולמחשב~קצת חופרת ~ מתה על הפורטל הזה ~1.4~ מעכבישים~סליתרינית בדם~שירשור,מישהו?~זהו~פרשתי~
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור - כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור - כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור - אנחנו הכי שווים גריפינדור - אנחנו הכי טובים גריפינדור - הארי הוא שלנו גריפינדור - גם המנהל אוהב אותנו ![]() לחצו כאן בשביל לעבור לעמוד האישי שלי ![]() לחצו כאן,תודה אלימות לא פוטרת מריבה! "After all this time ?" "Always" 💔 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2014, 18:24 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון (8
-------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2014, 10:34 AM
|
||
![]() All we are is dust in the wind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מר ובוצי אני, מגעיל
אך המון פעמים יכול אני להועיל להשיג המון מידע, או להסתוות בפני מכשפה -------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2014, 14:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יכול להיות מנדנגוס פלצ'ר?
-------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2014, 15:25 PM
|
||
![]() "אם קשה לך,סימן שאתה בעליה" ![]() ![]() ![]() |
מנדגוס
-------------------- ~עמליה ~הארי פוטר ~ אוהבת שירים באנגלית ~ מפזמת לעצמי את המנגינה של הארי פוטר ללא שליטה ~ לא סובלת חשבון ~ניקולס פלמל3>~ספטימוס היפ3>~יש צורך לציין שהארי פוטר3>(?) ~ לפעמים חשה את עצמי ~מכורה לטלפון ולמחשב~קצת חופרת ~ מתה על הפורטל הזה ~1.4~ מעכבישים~סליתרינית בדם~שירשור,מישהו?~זהו~פרשתי~
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור - כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור - כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור - אנחנו הכי שווים גריפינדור - אנחנו הכי טובים גריפינדור - הארי הוא שלנו גריפינדור - גם המנהל אוהב אותנו ![]() לחצו כאן בשביל לעבור לעמוד האישי שלי ![]() לחצו כאן,תודה אלימות לא פוטרת מריבה! "After all this time ?" "Always" 💔 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2014, 23:17 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיקוי פולימיצי, אומרים שהוא שיקוי דוחה ובוצי, ואפשר להסוות את עצמך כמישהו אחד
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2014, 23:56 PM
|
||
נכון ליפז :)
-------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2014, 20:28 PM
|
||||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כותבים נכון או לא נכון, אלא אם כן זאת תגובה עם חידה נוספת או תשובה נוספת. תגובה נוספת כזו תוביל לאזהרה. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 13 2014, 10:22 AM
|
||
![]() מוגל |
נימבוס 2000
זה היה קל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2014, 13:10 PM
|
||
טוב, סליחה לא ידעתי
לבנים וחלקלקים אנחנו קרים כמתים שולחים ידיים מגעילות, מנסים לגייס עוד נוספות אך כשהזקן מטיל קללה, אנו בורחים, ואת הילד מיד עוזבים יצאה חידה די גרועה... -------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2014, 14:25 PM
|
||
![]() מוגל |
אין לכם סיכוי:
אותו חדר הנחיצות בחר ראשון רק לאחר ריקוד ארוך הלך לישון, מטורף על אחת בלונדינית תמהונית את השם "בלטריקס" לעולם אינו יגיד! (המשפטים לא קשורים אחד לשני אבל הם מגיעים לאותו אחד) -------------------- ברק|בן 12| משוגע| אלפקות שליטעעע| הודעות יתקבלו בברכה! או שלא... מוחעחעחע
![]() "לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט, כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2014, 14:33 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייזלים
-------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2014, 14:35 PM
|
||
![]() מוגל |
לא, אני אתן רמז: זה יחיד לא רבים!
ואני חושב שהרוב ידעו את זה... -------------------- ברק|בן 12| משוגע| אלפקות שליטעעע| הודעות יתקבלו בברכה! או שלא... מוחעחעחע
![]() "לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט, כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2014, 15:18 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
זה סנייפ
נ.ב. המהממת1002 לא ענתה לך אלה לחידה הקודמת שעקפתה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2014, 16:30 PM
|
||
![]() מוגל |
תחשבי שוב...
-------------------- ברק|בן 12| משוגע| אלפקות שליטעעע| הודעות יתקבלו בברכה! או שלא... מוחעחעחע
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |