![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (21) « ראשון ... 18 19 [20] 21 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 13 2014, 17:02 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי&רון, כתבת חידה לפני שענו על החידה שלפניה, מה גם שבעמוד הזה אמרתי בפירוש לא להגיב תגובות שאינן חידה או תשובה - לא כותבים רמזים, לא כותבים אם התשובה נכונה או לא.
אגב, התשובה היא נוויל? -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2014, 19:51 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לובש צורה של דבר שהכי מפחיד אותך, מי אני?
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2014, 20:21 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוגארט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2014, 20:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתריע על בואו של אדם חשוד, הארי קיבל אותו במתנה ליום ההולדת מאחד משני חבריו הקרובים והחביא אותו בגרביו של הדוד ורנון. אני מסתובב כמו סביבון ושורק.
-------------------- ♦ אפריל ♦ ♦ ספרים שאהבתי: חלף עם הרוח, שומרת אחותי, הכול הכול, ג'יין אייר, בית הספר לטוב ולרע, נפילת הממלכות ♦ ♦ "After all, tomorrow is another day" ♦ אז חברה שלי פתחה בלוג הורס (זה לחיץ אידיוטים) וכדאי לכם לשמור אותו במועדפים כי היא מתכננת להעלות מלא דברים שלא תרצו להחמיץ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2014, 20:51 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלשינוסקופ D:
|
|
פורסם ב: Jun 18 2014, 20:52 PM
|
||
נכון :)
אם תשתו אותי, יהיה לכם יום טוב :) מי אני? -------------------- ♦ אפריל ♦ ♦ ספרים שאהבתי: חלף עם הרוח, שומרת אחותי, הכול הכול, ג'יין אייר, בית הספר לטוב ולרע, נפילת הממלכות ♦ ♦ "After all, tomorrow is another day" ♦ אז חברה שלי פתחה בלוג הורס (זה לחיץ אידיוטים) וכדאי לכם לשמור אותו במועדפים כי היא מתכננת להעלות מלא דברים שלא תרצו להחמיץ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2014, 20:59 PM
|
||
פיליקס פיליציס D:
|
|
פורסם ב: Jun 19 2014, 18:23 PM
|
||
נכון :)
אותי רואים רק אנשים, שבחייהם ראו אנשים מתים כולם חושבים שאני חיה שמביאה מזל רע, אבל אני בעצם חיה טובה ועדינה. מי אני? -------------------- ♦ אפריל ♦ ♦ ספרים שאהבתי: חלף עם הרוח, שומרת אחותי, הכול הכול, ג'יין אייר, בית הספר לטוב ולרע, נפילת הממלכות ♦ ♦ "After all, tomorrow is another day" ♦ אז חברה שלי פתחה בלוג הורס (זה לחיץ אידיוטים) וכדאי לכם לשמור אותו במועדפים כי היא מתכננת להעלות מלא דברים שלא תרצו להחמיץ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2014, 18:56 PM
|
||
![]() All we are is dust in the wind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תסטראת'ל
או איך שלא כותבים את זה -------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2014, 21:24 PM
|
||
![]() מוגל |
ת'סטראל חח^^
אממ... אני שמן והופך לכורסה בתור הסוואה, עבדתי בהוגוורטס ובאחד הספרים שבתי לעבוד שם, מי אני? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2014, 21:27 PM
|
||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוראס סלגהורן
אני רב עוצמה ואיתני ואני היחיד שהביס את הלורד הגדול מכולם -------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 20 2014, 15:13 PM
|
||
![]() מוגל |
נימבוס 2000
-------------------- [IMG]http://i57.tinypic.com/35iqhpx.png[
|
|
פורסם ב: Jun 21 2014, 15:00 PM
|
||
![]() All we are is dust in the wind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הקשר נימבוס 2000...?
התשובה היא הארי :) -------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2014, 21:00 PM
|
||
![]() מוגל |
נימבוס 2000
-------------------- [IMG]http://i57.tinypic.com/35iqhpx.png[
|
|
פורסם ב: Jun 21 2014, 22:10 PM
|
||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לא ולא
-------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |