![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (21) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2013, 12:07 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כנראה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2013, 15:11 PM
|
||||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לך מספר תגובות ספאם. יש להגיב רק עם חידה או פתרון של הקודמת. בפעם הבאה תקבל אזהרה. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2013, 15:43 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה חפץ מיוחד,
אותו רוצה כל אחד, יעלים אותך מיד, ולו קוראים חלק, מאוצרות המוות. -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2013, 16:34 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
גלימת ההיעלמות
-------------------- רייבנקלואי שמוין לגריפינדור. מצנפת המיון, את צריכה לבלוע את עצמך.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 14:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם לשם תיכנסו,
לא בטוח שתצאו. ואם בגביע תגעו, בבית הקברות את עצמכם תמצאו. -------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 15:12 PM
|
||
המבוך מתוך "הארי פוטר וגביע האש"
![]() -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2013, 16:47 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
היא שואלת שאלות
לפעמים הן נורא קשות אם לא תענו עליהם מהר היא תטרוף אותכם ולא תותר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2013, 16:03 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספינקס?
-------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2013, 11:19 AM
|
||
מקום של כוח,
מקום של אור. אומץ ונחישות, כל אחד שם הוא גיבור. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2013, 12:36 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גריפינדור?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2013, 18:57 PM
|
||
הוא נראה כמו ספר, אך הסתכל פעמיים
תראה שלדבר הזה יש גם שיניים. כדי להרגיעו את שדרתו תלטף כדי שהיד שלך לא תיטרף -------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
פורסם ב: Dec 2 2013, 22:22 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הספר לטיפול בחיות פלא...שחכתי איך קוראים לו....
-------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2013, 15:32 PM
|
||||
נכון, נקרא 'ספר המפלצות המפלצתי' מבין האחים אני השלישי, את הבית עזבתי בספר החמישי. ועדיין אני מנסה לגלות מי הכניס גללי דרקונים לתיבת הדואר שלי בתקופה שעבדתי על עובי קדרות -------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2013, 20:36 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
פרסי!!!!!!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2013, 13:10 PM
|
||
זוג תאומים אנחנו
ושניים חובטים בנו. בגלל זה אנחנו לעולם מהמטאטא נפיל את כולם -------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |