![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (21) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2014, 14:41 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מולי?
-------------------- השם הוא לילי|רוצים להכיר? אני שבורה וחצי לעולם לא אתגבר על החרא הקטן בשם לואי וויליאם טומלינסון <3 שהופך להיות אבא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2014, 19:56 PM
|
||
![]() מוגל |
הנימבוס 2000 של הארי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2014, 17:50 PM
|
||
![]() מוגל |
שונא את הארי
שונא את הוריי כתבתי יומן שונאים אותי כולם -------------------- "אם אומץ לב ותושייה
אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור-אנחנו הכי שווים גריפינדור-אנחנו הכי טובים גריפינדור-הארי הוא שלנו גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2014, 20:20 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וולדמורט
-------------------- וזה פה כי אלסהה *~~* וכל מילה מיותרת. אז לשתוק צופ. לשתוק. רוצה מאוווד לשנות כינוי o: אשמח אם תתרמו לי. כן. זה יהיה נחמד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2014, 16:23 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גבוהה מאוד, אבל עדיין חצי,
יש לי מלא שיער ולחיות אני קורא בשמות כמו פוצי מוצי -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2014, 00:47 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האגריד?
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2014, 19:49 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממפ. זה קל.
אבל לא היה לי רעיון אחר. ===== אני נשלפתי מתוך כובע בשנתו השנייה של הארי בסיליסק ניצחתי והיייתי חיונית בהריגת נחש נוסף בזכותי וולדמורט הלך ומי יודע מי ההבא שאשמיד ====== אוי אפילו חרוזים אין >< XD -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2014, 20:04 PM
|
||
החרב של גודריק גריפינדור ^^
-------------------- וזה פה כי אלסהה *~~* וכל מילה מיותרת. אז לשתוק צופ. לשתוק. רוצה מאוווד לשנות כינוי o: אשמח אם תתרמו לי. כן. זה יהיה נחמד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2014, 22:32 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את כולם ניצחתי
הייתי בגדולה, אבל אז הובסתי בגלל תינוק בעגלה -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2014, 17:00 PM
|
||
![]() מוגל |
נימבוס 2000
-------------------- מאיה $ פוטרהאדית $ ג'קסונית $ הנמוכים שולטים $ ( 1.25) $ הספר הזמן שאחרי בידי ! $ החברה הכי טובה של הגר $ אני אומנם לא גריפינדורית אבל חייבים להודות ש......
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדורי גאה כי גריפינדור זו גאווה, גריפינדור זה אהבה, גריפינדור זה ה - בית בה"א הידיעה. אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. כי רק גריפינדור יכולים: לנצח בקווידיץ' את האחרים לצאת להרפתקאות ולהמון מסעות ולהיות הכי אמיצים בעולם! כי אחרי הכל גריפינדור הם אריות ואריה יש רק אחד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 12 2014, 13:10 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתוך ארבעה אני האחד
שאריה וצבעיו הם צבעי שבני האמיצים הם בני ושהמגדל הגבוה (כמעט) ביותר הוא שלי. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 12 2014, 20:56 PM
|
||
![]() All we are is dust in the wind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גודריק גריפינדור
-------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 12 2014, 21:02 PM
|
||
![]() מוגל |
בית גריפינדור
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2014, 09:55 AM
|
||
לקרוא אני אוהבת,
וולמוד זו דרך חיים. אומנם לא הקמתי קבוצה של מרגלים, אך הייתי שותפה בהתאגדות המורדים! -- בוא נראה מי יבין^^ -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2014, 09:40 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אמאמאמאממאמאמאמאממממממממ אין לי מושג.. אולי הרמיוני?
יומן כתבתי ואז מתתי פתחתי חדר אסור הנחש שלי ארסי ונסור? (סורי אין לי חרוז) -------------------- *סוויפטית*האנגרית*גליקית*פוטרית*מפוצלת*ג'קסונית*כן, אני קוראת, יש לך בעיה?!*חופרת במשרה מלאה*חמוסים זה דבר חמוד*אני חיפושית*מיפ*MUSIC IS MY LIFE*אני יודעת שאני כותבת הרבה בפורומים*זה כדי להעלות את הדרגה*תתמודדו*אני חדשה אז אני לא יודעת דברים*אל תהיו רעים*
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |