![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 2 2013, 19:10 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך || פוטושופ למתחילים מה יהיה במדריך ?: פתיחת דף פתיחת תמונה שמירה נכונה מסגרת פשוטה הגדלת / הקטנת תמונה אפקט עננים מחיקת רקע מתמונה טעינת פאטרנים מסגרת פאטרן ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- פתיחת דף גשו אל סרגל הכלים העליוני ולחצו על קובץ > חדש: ![]() לאחר מכן נפתח לכם עמוד, מלאו את העמוד על פי ההנחיות הבאות: ![]() לאחר שתלחצו על אישור - יפתח לכם דף לבן בגודל שבחרתם בו תוכלו לעצב את עיצובכם. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- פתיחת תמונה גשו אל סרגל הכלים העליוני ולחצו על קובץ > פתח: ![]() לאחר מכן נפתח לכם עמוד, גשו דרכו לאיפה שהתמונה שמורה, לחצו על התמונה ולאחר מכן לחצו על OPEN: ![]() אחרי שתלחצו על OPEN, התמונה שבחרתם תיפתח ותוכלו לעצב איתה. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- שמירה נכונה לאחר שסיימתם לעצב את העיצוב והינכם רוצים לשמור אותו, כל שעליכם לעשות הוא ללכת לסרגל הכלים העליוני וללחוץ על קובץ > שמור בשם: ![]() לאחר מכן נפתח לכם עמוד, כל שעליכם לעשות הוא לעקוב אחרי ההוראות הבאות: ![]() וזהו, רוב הסיכויים שאחרי שתלחצו על שמור, יפתח לכם עוד חלון - לחצו שוב על שמור, והעיצוב שעיצבתם שמור. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מסגרת פשוטה אחרי שסיימתם את העיצוב, הוא לא גמור עד שלא תהיה לו מסגרת, כל שעליכם לעשות הוא לגשת אל חלון השכבות וללחוץ על ה F: ![]() לאחר מכן תלחצו על כפתור ה"קו": ![]() אחרי שלחצתם על כפתור ה"קו" יפתח לכם חלון - מלאו את החלון על פי ההוראות הבאות: ![]() לאחר שתלחצו על אישור - זה מה שאמור לצאת לכם: ![]() וזהו - העיצוב שלכם מוכן. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הגדלת / הקטנת תמונה פתחו את התמונה אותה תרצו לשנות את גודלה, לאחר מכן גשו אל סרגל הכלים העליוני ולחצו על תמונה > גודל תמונה: ![]() לאחר מכן יפתח לכם חלון - עקבו אחרי ההוראות הבאות: ![]() חשוב לזכור - רצוי מאוד לסמן את "הגבל פרופורציות", כדי שהתמונה תשתנה בפרופורציה, אם הינכם רוצים שהתמונה תגדל עליכם לשנות את גודל הרוחב / הגובה למספר יותר גבוה, ואם אתם רוצים שהיא תקטן לשנות למספר יותר נמוך, ברגע שהינכם מסמנים את "הגבל פרופורציות", אינכם צריכים להקטין גם את הרוחב וגם את הגובה, ברגע שתשנו אחד מהם השני ישתנה בהתאם לפרופורציות של התמונה, אחרי שסיימתם תלחצו על אישור - וגודל התמונה תשתנה. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אפקט עננים אפקט עננים הוא אפקט יפה, שיכול להיות בסיס לעיצוב שלכם. פתחו דף חדש באיזה גודל שתרצו, לאחר מכן גשו אל סרגל הכלים השמאלי אל עבר משנה הצבעים ושנו את שני הצבעים לצבעים שתרצו שיהיו באפקט, אני בחרתי בשחור ולבן: ![]() לאחר מכן גשו אל סרגל הכלים העליוני ולחצו על מסנן > רינדור > עננים: ![]() וזה מה שיצא לי: ![]() וזהו - עכשיו אתם יכולים להתחיל לעצב את העיצוב שלכם על האפקט. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מחיקת רקע מתמונה אחרי שסיימתם לעצב את הרקע של העיצוב - אתם זקוקים לתמונה, פתחו את התמונה שלכם, לאחר מכן גשו אל סרגל הכלים השמאלי ולחצו על הלחצן הזה: ![]() גשו אל סרגל הכלים העליוני של הלחצן ועקבו אחרי ההוראות: ![]() לאחר מכן, גשו את התמונה שלכם ותתחילו לעבור מסביב לתמונה איתו עד שתחזרו לאותה נקודה שממנה התחלתם, זה מה שאתם אמורים לקבל: ![]() עכשיו תעתיקו את התמונה [CTRL+C] ותדביקו אותה על הרקע שלכם [CTRL+V]: ![]() יש כאלו שזה מספיק להם, אבל אם אתם רוצים להמשיך ולהוריד את המשך הרקע מהתמונה, גשו אל סרגל הכלים השמאלי ולחצו על הלחצן של המחק: ![]() עכשיו גשו אל הסרגל הכלים העליוני של הלחצן, ועקבו אחרי ההוראות הבאות: ![]() עכשיו גשו אל העיצוב שלכם והתחילו למחוק את המשך הרקע מהתמונה, זה מה שיצא לי: ![]() וזהו, לרקע שלכם יש תמונה. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טעינת פאטרנים גשו אל סרגל הכלים של השכבות ולחצו על ה F: ![]() לאחר מכן לחצו על "כיסוי דוגמת מילוי": ![]() אחר כך יפתח לכם חלון, עקבו אחרי ההוראות הבאות: ![]() לאחר מכן גשו אל איפה ששמור הפאטרן, סמנו אותו ולחצו על OPEN: ![]() וזהו, הפאטרן שלכם טעון בפוטושופ. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מסגרת פאטרן קודם כל תורידו ותטענו את הפאטרן הזה לפוטושופ שלכם: ![]() לחצו כאן כדי להוריד את הפאטרן לאחר מכן, פתחו את העיצוב לו תרצו לשים מסגרת וגשו אל חלון השכבות ולחצו על ה F: ![]() לחצו על ה"קו": ![]() לאחר מכן יפתח לכם חלון, עקבו אחרי ההוראות הבאות: ![]() וזהו מה שאמור לצאת לכם: ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מקווה שהבנתם הכל - אם יש בעיה - פנו אליי. אם אתם רוצים הסברים נוספים שלא מופיעים פה - תגידו לי ואני אכין :). בהצלחה. ![]() כל הכבוד, מצאת את המצה! -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2013, 19:17 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד, מדריך מצוין להיכרות עם הפוטושופ, אבל הייתי ממליץ להרחיב אותו טיפה יותר
![]() את יותר ממוזמנת לרשום אותו בבנק הנקודות של פורום גרפיקה, נוסף ללינקייה D: -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2013, 20:28 PM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה שפתחת את המדריך!
מאוד עזר לי, אני בטוח.ה שעכשיו אני לפחות אדע דברים בסיסיים בפוטושופ ^^ -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2013, 08:18 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי מתה שיפתחו מדריך כזה.
תודה תודה! הסברת לי איך לעשות מסגרת והכל... אולי תוסיפי גם איך מקטינים תמונה בלי להקטין את כל המשטח? לא משנה מה ניסיתי זה לא הצליח. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 10:43 AM
|
||||
הוספתי :), אם לא לזה התכוונת - תגידי לי ואני אוסיף את ההסבר למה שרצית. בנוסף - הוספתי גם הסבר חדש לאפקט עננים :). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 15:41 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עדיין לא ממש הבנתי את הקטנת התמונה... ניסיתי, אבל זה בלבל אותי ולא הצלחתי...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 16:03 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש עוד דרך להקטין תמונה. אם אתם רוצים להקטין שכבה אחת, אתם יכולים להשתמש ב:
1. Edit -> Free Transform 2. Ctrl + T -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 16:10 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ... אפשר את זה בעברית בבקשה? ^^"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 16:11 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי שאלה - איך חותכים תמונה ושמים אותה על הרקע?
תודה מראש :> ויש לי פוטושופ באנגלית, ככה שבעברית לא ממש יעזור לי, אבל אנסה להבין את זה. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 17:19 PM
|
||||||
את פותחת את התמונה בפוטשופ, הולכת לסרגל הכלים העליוני ולוחצת על תמונה > גודל תמונה אחר כך, את מוודאה שה"הגבל פרופורציות" מסומן. לתמונה יש רוחב וגובה, נגיד לדוגמא הרוחב של התמונה שלי הוא 500, אם אני רוצה להגדיל את התמונה אני אכתוב במקום ה 500 מספר יותר גדול ממנו, נגיד 550, ואם אני רוצה שהתמונה תקטן אני רושמת מספר קטן מ 500, ברגע שאת משנה את הרוחב - הגובה משתנה בהתאם בגלל שסימנת את ה"הגבל פרופוציות", כך שהתמונה תגדל / תקטן בפרופורציה ולא תהיה מעוותת, אחרי שאת מקטינה או מגדילה את הרוחב, פשוט תלחצי על אישור. אם את לא מצליחה - את יכולה לשלוח לי הודעה פרטית ואני אנסה להסביר יותר טוב :).
אני אכין בקרוב מאוד :). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 17:28 PM
|
||
הבנתי, תודה ^^
ואני גם צריכה לדעת איך חותכים תמונה ומדביקים על רקע, אבל שלי בעברית... ^^" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 17:34 PM
|
||||
שמתי הסבר למחיקת רקע מתמונה - מקווה שהבנתם, אם לא תגידו לי ואני אסביר שוב :). אם אתם רוצים עוד הסברים - תגידו לי למה ואני אכין :). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 20:18 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, לזה התכוונתי. אפקט עננים נשמע מעניין. אני אקרא על זה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 22:10 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה :>
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2013, 14:44 PM
|
||||
אין על מה. הוספתי הסברים נוספים :). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |