![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 10:59 AM
|
||||||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצלחתי ^^ אבל איך אפשר להוריד פאטרנים אחרים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 11:02 AM
|
||||||||||||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אותו דבר פחות או יותר, זה תלוי באתר שהם הועלו דרכו, אבל בדרך כלל רוב האתרים אותו הדבר בעניין הזה - צריך ללחוץ על איזה כפתור שמתחיל את ההורדה, אחר כך לחכות כמה שניות ואז ללחוץ על להוריד. אם את נתקלת באתר שאת לא יודעת איך להוריד - תשלחי לי את הכתובת בהודעה פרטית ואני אסביר לך איך להוריד. אם את רוצה לחפש פאטרנים, פשוט תחפשי בגוגל - תמצאי מלא :) אם את נתקלת בבעיות נוספות - את תמיד יכולה לפנות אליי :)))))). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 12 2014, 18:51 PM
|
||
![]() מוגל |
אני לא ידעתי כלום בפוטושופ אבל בזכות המדריך עשיתי תמונה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2014, 12:54 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש שמחה שהמדריך עזר לך :) אם תרצה מדריכים נוספים - רק תבקש :)). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2014, 17:50 PM
|
||
![]() מוגל |
תעשי עוד מדריכים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2014, 17:55 PM
|
||||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ספאם. אם היא תרצה היא תכין מדריכים נוספים, ואם לא אל תכריח אותה. בגלל שאת/ה חדש/ה לא תיענש/י, אבל היזהר/י לבאות. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 17 2014, 21:15 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2014, 19:03 PM
|
||
![]() riveroar ![]() ![]() ![]() |
המדריך שלך מעולה!
לא ידעתי כמעט כלום איך לעצב אבל עכשיו למדתי ועיצבתי כמה דברים. רק יש לי שאלה - שמרתי את העבודה שעשיתי בפוטושופ, אבל זה נשמר כקובץ פוטושופ ולא כתמונה. איך אפשר לשמור את העיצוב כתמונה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |