![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 6 2014, 19:31 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפוסט הזה יכול לעזור בעיקר למעצבים מתחילים שעדיין לא בקיאים בכל הנושא של העיצוב הגרפי, אבל אני מניחה שגם מעצבים מנוסים יוכלו להפיק ממנו תועלת.
אז מה אני אסביר פה? מציאת רקעים וטקסטורות מסגרות צבעוניות פתרון יצירתי לאנשים שלא טובים בגזירה יצירת ניק רקעים וטקסטורות למעשה, כמעט כל הרקעים למחשב שאפשר למצוא בגוגל יכולים להוות רקע או טקסטורה לעיצוב. פשוט חפשו בגוגל תמונות "רקעים" ותמצאו אלפי תוצאות שרובן יכולות להתאים לכם. אם אתן מעוניינים בטקסטורה קצת יותר מעניינת תוכלו לחפש בגוגל תמונות "טקסטורות לעיצובים" ותמצאו אופציות רבות. אם תרצו להוסיף גוון צבעוני לעיצוב תוכלו לחפש בגוגל רקע צבעוני, לשמור אותו ולפתוח מעל לעיצוב, כשכבה חדשה. לאחר מכן הורידו לו את האטימות עד למידה הרצויה. תוכלו להחליט אילו חלקים יקבלו את הגוון ואילו לא בכך שתמחקו חלקים מהשכבה הצבעונית בעזרת כלי המחק. מסגרות צבעוניות גם פה תוכלו להיעזר בגוגל. חפשו בגוגל תמונות "מסגרות" או "מסגרות צבעוניות" והגדירו בכלי החיפוש צבע שקוף. כשתמצאו תמונה שמתאימה לכם לחצו עליה וודאו שהרקע שלה באמת שקוף. כשיש רקע של משבצות בגווני אפור זה אומר שהרקע שקוף. שמרו את התמונה והדביקו אותה על העיצוב כשתסיימו אותו. פתרון לאנשים שלא טובים בגזירה אם אתם לא מחפשים חלק מתמונה ספציפית, אתם יכולים לחפש בגוגל תמונות עם רקע שקוף. לאחר שהקלדתם את שורת החיפוש ולחצתם על "חפש" תוכלו לבחור בסרגל הכלים את האופציה כלי חיפוש->צבע->שקוף ולחצו אנטר. עכשיו רוב התמונות שיוצגו לכם הן בעלות רקע שקוף. ניתן לשמור אחת מהן ולפתוח על העיצוב. יצירת ניק תוכלו פשוט ליצור לוגו (בכל תוכנה עושים את זה אחרת) ולמחוק לו את הרקע. שמרו אותו כתמונה ואז פתחו את התמונה על העיצוב, וזהו! -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2014, 09:30 AM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מאוד, נוסף ללינקייה
![]() -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2014, 12:22 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כה"כ על ההשקעה והיוזמה! קבלי ח"ח!
-------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |