![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 22 2014, 20:42 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משתמשים יקרים!
לפורטל הארי פוטר הישראלי דרושים חברים נוספים בצוות הניהול - אנשי צוות נוספים להנהלת האתר ולהנהלת הפורומים. נשמח לקבל לשורותינו משתמשים בעלי אהבה לסדרת הארי פוטר ורצון לקדם את התחום בישראל, חברים צעירים, בעלי מרץ, מוטיבציה, ראש פתוח והמון זמן פנוי. הפעם אנו שמים דגש בעיקר על איוש כל המשרות הפנויות בהנהלת הפורומים, אולם קיימים מספר תפקידים פנויים גם בהנהלת האתר: אחראי פעילויות ופרויקטים, אחראי HPlanet (לאחראי HPlanet דרוש ידע בסיסי לפחות ב-HTML). אם אתם חושבים שאתם יכולים להפיח רוח חדשה בפורטל הארי פוטר הישראלי ובצוות הניהול, בדגש על מערכת הפורומים שלנו - אנא שלחו לי הודעה פרטית, יחד עם שמכם, גילכם, ומצע שמפרט למה דווקא אתם מתאימים להוביל את פורטל הארי פוטר הישראלי בחודשים הקרובים. בהערכה גדולה, ירין מ' - בעלים בפועל, פורטל הארי פוטר הישראלי Yarin@HPortal.co.il -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2014, 21:13 PM
|
||
![]() What is YOUR Profession? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עד מתי ניתן לשלוח טופס?
-------------------- See ya later! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2014, 14:45 PM
|
||
![]() מוגל |
bfui gs n,h
-------------------- מאיה $ פוטרהאדית $ ג'קסונית $ הנמוכים שולטים $ ( 1.25) $ הספר הזמן שאחרי בידי ! $ החברה הכי טובה של הגר $ אני אומנם לא גריפינדורית אבל חייבים להודות ש......
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדורי גאה כי גריפינדור זו גאווה, גריפינדור זה אהבה, גריפינדור זה ה - בית בה"א הידיעה. אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. כי רק גריפינדור יכולים: לנצח בקווידיץ' את האחרים לצאת להרפתקאות ולהמון מסעות ולהיות הכי אמיצים בעולם! כי אחרי הכל גריפינדור הם אריות ואריה יש רק אחד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2014, 20:27 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשאיר את הנושא פתוח עד שאמצא מספיק מנהלים מתאימים, או עד שהוא יאבד מהרלוונטיות שלו. באופן כללי, לכל הפחות שבוע. -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 23 2014, 20:42 PM
|
||
![]() מוגל |
אוףףף בא לי להיות משהו אבל אני לא טובה בדברים האלה...
-------------------- "אם אומץ לב ותושייה
אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור-אנחנו הכי שווים גריפינדור-אנחנו הכי טובים גריפינדור-הארי הוא שלנו גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2014, 21:20 PM
|
||
אגב, אפשר לעדכן מידע לגבי הטופס ששלחתי? (בנוגע למצע)
|
|
פורסם ב: Mar 24 2014, 08:57 AM
|
||||||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתיכן הגבתן הודעות ספאם. פעם הבאה תקבלו אזהרה. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 24 2014, 19:20 PM
|
||||
כן, שלח שוב -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||
![]() גובלין שכיר בגרינגוטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אני רוצה להציע את רומילדה ויין. היא פשוט חולה על הארי פוטר, הא יכולה לקשר כל דבר להארי, והיא המעריצה מספר אחת שלו... היא נורא נורא נורא רוצה להיות חלק מהנהלת האתר, ואני והיא נשמח אם תקבלו אותה... הודעה זו נערכה ע"י shironet01 ב Mar 25 2014, 17:07 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2014, 16:58 PM
|
||
![]() מוגל |
סליחה ששלחתי הודעת ספאם כן כתבתי משהו אבל באנגלית אבל כבר ענו לי על השאלה אז לא משנה מקווה שאתה סולח ......
-------------------- מאיה $ פוטרהאדית $ ג'קסונית $ הנמוכים שולטים $ ( 1.25) $ הספר הזמן שאחרי בידי ! $ החברה הכי טובה של הגר $ אני אומנם לא גריפינדורית אבל חייבים להודות ש......
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדורי גאה כי גריפינדור זו גאווה, גריפינדור זה אהבה, גריפינדור זה ה - בית בה"א הידיעה. אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. כי רק גריפינדור יכולים: לנצח בקווידיץ' את האחרים לצאת להרפתקאות ולהמון מסעות ולהיות הכי אמיצים בעולם! כי אחרי הכל גריפינדור הם אריות ואריה יש רק אחד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2014, 17:12 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה בעצם לכתוב במצע?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2014, 19:39 PM
|
||||||||
זה בסדר, אבל אל תגיבו הודעות שהן לא שאלות שקשורות לנושא הזה.
כל מה שאת חושבת שישכנע את הבעלים שאת מתאימה לתפקיד. ניסיון עבר, כישרונות ויכולות, רקע כללי וכו'. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 25 2014, 19:48 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אפשר יותר פירוט אל התפקידים?
-------------------- פוטרהדית לנצח וגאה
גריפינדורית וגאה ארגנטינאית וגאה מוזרה בטירוף וגאה תולעת ספרים וגאה חנונית לאלה וגאה היפראקטיבית וגאה יום הולדת 25/6/2000 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2014, 19:59 PM
|
||||
הנהלת הפורומים: צוות הניהול הגבוה של קהילת הפורומים. מה אפשר לעשות בקבוצה זו? גישת ניהול גלובאלית - הרשאות ניהול, צפייה ותגובה בכל הפורומים הקימיים. בנוסף לזאת, יכולים ורשאים להעניק אזהרות והרחקות. איך נכנסים לשם? אחת לכמה זמן הנהלת האתר והבעלים זקוקים לעזרה נוספת בניהולה של מערכת הפורומים. אם תהיו משתמשים משקיעים ודומיננטים, יכול להיות שעוד תמונו לתפקיד! בתפקיד זה צריך לשמור על הפורומים מפני ספאם, לפתוח פעילויות, להשגיח על מנהלי הפורומים ובעצם לנהל את הפורומים של הפורטל. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2014, 22:56 PM
|
||
מתי יהיו תוצאות?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |