![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2014, 14:39 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני עף על עצמי? אומר זה שבכל פעם שהוא מגיב הוא רושם (כן אני גאון
![]() חוץ מזה, אני אמרתי דברים שונים ממה שאתה אמרת, וגם אם יש דימיון, אני לא מעתיק את המחשבות שלי ממך. זה מה שאני באמת חושב וזה שונה ממה שאתה רשמת.אולי בשאלה שתיים שנינו חשבנו אותו דבר, אבל בשאלה אחת רשמתי דבר שונה לחלוטין ממה שרשמת. אז בבקשה, תפסיק לעוף על עצמך. -------------------- רייבנקלואי שמוין לגריפינדור. מצנפת המיון, את צריכה לבלוע את עצמך.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2014, 14:48 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אחי זו בדיחה מצתער אם פגעתי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2014, 15:52 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תגיד את זה. כי לפי מה שאני ראיתי די העתקת מכולנו. אז.. בבקשה. תכבד. חוץ מזה, אתה כותב יותר מדי ספאם. אתה שם לב? מה שכתבת הרגע זה ספאם. אני מקווה שהבנת את המצב. -------------------- וזה פה כי אלסהה *~~* וכל מילה מיותרת. אז לשתוק צופ. לשתוק. רוצה מאוווד לשנות כינוי o: אשמח אם תתרמו לי. כן. זה יהיה נחמד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 28 2014, 09:52 AM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(1) האם אתם חושבים שיש גבולות לדמיון? איזו מין שאלה זו?! ברור שאין גבולות לדימיון.
(2) האם, לדעתכם, זה אפשרי לתאר משהו שלא דומה אפילו בטיפה למשהו שאנחנו מכירים? אממ... זה בטח מאוד קשה, אבל כנראה שאפשר לעשות, אין גבולות לדימיון, אפשר לעשות בו כל מה שרוצים! (3) מה דעתכם על הדיון? מעניין, נחמד. -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2014, 08:14 AM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני רוצה ראות אותך מתארת לי משהו שלא דומה בכלל למה שאנחנו מכירים בצורת חיוב חח :)
זוהי תגובת ספאם. העירו לך מספר פעמים על תגובות כאלה, אני מבקשת ממך להפסיק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 13 2014, 16:59 PM
|
||||||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח... אני לא כל כך טובה בזה, אבל, היי! מישהו בטוח יצליח, -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 13 2014, 17:45 PM
|
||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי ננסה ביחד :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 18 2014, 12:32 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
1)אין בכלל גבולות לדמיון,אני מדמיין כל הזמן!
2)אפשר,קצת קשה,אבל אפשר. 3)דיון מגניב!!!!! -------------------- רוצו להירשם למ"ת הפנטזיה הכי אדיר!
![]() [URL=http://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=50&t=104379][img] http://i62.tinypic.com/x2qiaf.png[/img][/URL] אוֹנוֹדֶרַה, תגיד לטַאקַאנוֹ שאתה אוהב אותו, חתיכת אידיוט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2014, 14:02 PM
|
||||
תודה על התגובה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2014, 01:28 AM
|
||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. האם אתם חושבים שיש גבולות לדמיון?
תשמעי, זה תלוי איזה מין בנאדם את. את נראית לי בנאדם עם אחלה דמיון אם חשבת על כזה דיון, אז כנראה שהגבולות שלך מאוד מאוד רחוקים, כנראה שכמעט לא קיימים. לאנשים צרי אופקים וסגורים מאוד, הדמיון יהיה פחות מפותח. 2. האם, לדעתכם, זה אפשרי לתאר משהו שלא דומה אפילו בטיפה למשהו שאנחנו מכירים? זה קשה עד בלתי אפשרי. האמת שבחיים לא חשבתי על זה. כמו שאמרו לפניי, בני אדם לוקחים השראה ממה שהם רואים ומכירים שנמצא על כדור הארץ. להמציא חייזר מכוכב אחר זה משהו מאוד מורכב ולא פשוט. הרי חייזרים - אם קיימים כאלה - לא בנויים כמו בעלי חיים שחיים על כדור הארץ. אין להם לב, מוח, שתי ידיים ושתי רגליים. הם בנויים מצורה ומחומר שונים לחלוטין, אולי אפילו לא קיימים ממשהו מוצק. אולי הם לא מתים ולא חיים, אולי הם פשוט קיימים. בכל מקרה, בהצלחה עם זה. -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2014, 07:21 AM
|
||||||
תודה ![]() אבל מה שמעצבן עם לתאר אותם זה שהם לא אמורים להיות קיימים. הלקסיקון שלנו לא מכיל כזה יצור ולכן זה מחרפן אותי. אוה, ו -
לא להגיד כזה דבר! חייזרים קיימים! מה הסיכויים שאנחנו היחידים שיש להם חיים בן אינסוף צבירי הגלקסיות שיש ביקום? אחד לאפס בערך! אויש נו אנחנו צריכים לתאר חייזר כזה עכשיו כדי שאני אראה שאין גבולות לדמיון שלי כי אני מפחדת כי הדמיון זה הדבר הכי חשוב לי בעולם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 19 2014, 21:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(1) האם אתם חושבים שיש גבולות לדמיון?
כמובן. הדמיון שלך בנוי על המילים שאת יודעת, כשאת חושבת את חושבת במילים ולא בתמונות לכן הידע שלך מוגבל למילים שאת מכירה וכך גם הדמיון שלך. זה כמו לחשוב על צבע חדש- תנסי לדמיין צבע שלא קיים. אין מצב, את לא יכולה לעשות את זה. (2) האם, לדעתכם, זה אפשרי לתאר משהו שלא דומה אפילו בטיפה למשהו שאנחנו מכירים? אפשר. מתוארים מעט מאוד דברים. אני מתכוונת שאת לא יכולה משהו חדש אבל את יכולה לקחת דברים קיימים ולשלב אותם למשהו לא מוכר- לדוגמה בקבוק שרואה דרך פה של אדם ומדבר דרך קרן של חד קרן. (3) מה דעתכם על הדיון? הוא ממש מגניב. יצא לי לדבר על זה המון פעמים עם חברים שלי וזה מחרפן שאי אפשר להמציא משהו שלא קיים. -------------------- .Inbal ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |