![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (49) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 23:41 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצל אחותי
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 23:58 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 23:58 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה סגר והייתי עושה לאחיין שלי ביביסיטר
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 10:07 AM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם לא
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 10:16 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתה קורונה
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2021, 16:17 PM
|
||
הייתי ב
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 17:54 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבית
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 17:56 PM
|
||
כי
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 09:21 AM
|
||
אני אוהב את הבית שלייייי
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 23:02 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אם לא
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 18:01 PM
|
||
הייתה קורנה
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 23:29 PM
|
||
![]() מוגל |
הייתי בספרייה
-------------------- אז שלום לכולם!
אוהבים פאנפיקים? אוהבים שטויות? סתם מוזרים? תקראו את הפאנפיק המדהים והלא עומד להנטש אף פעם שלי! ואל תסמכו על התקציר, הוא יכול להטעות (ובמקרה הזה- לטובה. ברגע שתראו את כמות השטויות בפנים, תברחו בצרחות) את הפאנפיק הזה, ששמו ״המפחידנים1״, תמצאו כאן ואם הפאנפיק נגמר לכם במתח ואתם עצובים, תקראו את פאנפיק ההמשך שלו ״המפחידנים2״ אם אתם אוהבים פאנפיקים חמודים שמעודכנים בערך פעם בשנתיים, תקראו את ״הדודא חסר הצעקה״ שמספר על דודא אילם שלא יכול לצרוח כמו כל הדודאים. ואם התחביב שלכם הוא לצפות שעות במילה ״נמחק״, תקראו את הפאנפיק הכי פופולארי, מדהים ומקסים שקוראים לו ״נמחק״, התקציר שלו זה ״נמחק״, והתוכן- ״נמחק״. וכן, הפאנפיק הזה נמחק. אבל נו, יש אנשים עם תחביבים מוזרים… ״נמחק״ ובפורום סיפורת ושירה, המשתמשת החביבה נמלה פרסמה סיפור משותף שכתבתי עם כמה חננות מוזרות… תכנסו, זה מדהים! סיפורם של גיבורי העל החנונים ![]() פרצתי לחתימה! מוהאהאהא! אז רוחמה היא די סבירה בדרך כלל... אה! ותקראו את הפאנפיקים שלה וגם שלי לא רעים הייתי פה! נמלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2021, 23:53 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם לא
![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 10:03 AM
|
||
הייתה קורנה
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 11:50 AM
|
||
הייתי בחול
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |