![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 26 2022, 18:52 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוטלה VS שחר || פעילות שלום פאנפיקאים יקרים, מה אתם מעדיפים נוטלה או שחר? נוטלה דא יופי אז אתם לא תצטרכו לכתוב פאנפיק שבו הדמות האהובה עליכם מתה! תגידו, יצא לכם פעם לכתוב ריב מטופש מאוד בפאנפיק? ריב על האם זה שוריקן או שהוריקן נחשב מטופש? כן. מאוד. אבל היי הנה רעיון! מה אתם אומרים על לכתוב פאנפיק שיש בו ריב מטופש? זה יכול להיות על הארי וג'יני רבים על האם סימן שאלה יותר חתיך או סימן קריאה או אפילו דמבלדור ווולדמורט על האם המדרכה בצבע אפור עכבר או אפור חולדה. אבל כמובן יש קאץ', את הריב המטופש לא אתם תבחרו אלא אני. מה אתם אומרים? שווה לא? אז תני לנו להבין, את רוצה שנכתוב פאנפיק עם ריב מטופש שאת תתני לנו עם לפחות 500 מילים ולא נקבל על זה אפילו אונייה? לא תקבלו אוניות אבל כן חרמשים. 200 חרמשים ו20 נקודות בית עובד? יופי. יש לכם שבוע.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 26 2022, 18:57 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים: אביה, נבר גו באק, סלית'
הריב המטופש: של מי הפיצה קישור לפאנפיק: הערות/הארות/סימן קריאה יותר חתיך כמובן: -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2022, 20:09 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים:תהילה, בצד, סלית'
הריב המטופש: כלבים או חתולים קישור לפאנפיק: הערות/הארות/סימן קריאה יותר חתיך כמובן:נוטלההה -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2022, 21:17 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים: כינוי נובי רנדומלי
הריב המטופש: איך אוכלים קרמבו נכון קישור לפאנפיק: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=10&t=168556 הערות/הארות/סימן קריאה יותר חתיך כמובן: -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2022, 22:00 PM
|
||
@אביה הסיטואציה שלך היא של מי הפיצה
@תהילה הסיטואציה שלך היא כלבים או חתולים @נטע הסיטואציה שלך היא איך אוכלים קרמבו נכון -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2022, 22:52 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים: בילי, בצד, גריפ
הריב המטופש: טליה נותנת קישור לפאנפיק: הערות/הארות/סימן קריאה יותר חתיך כמובן: לפקסם פאנפיק בפורום במערכת? -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2022, 12:42 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים: נטע, את יודעת, רייבנקלו פורבר
הריב המטופש: איך אוכלים קסטה? קישור לפאנפיק: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=10&t=168475 הערות/הארות/סימן קריאה יותר חתיך כמובן: פסיק יותר חתיך משניהם ביחד. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2022, 20:03 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים: קלישה, גורג הסקרן, רייבנ
הריב המטופש: טליה נותנת קישור לפאנפיק: הערות/הארות/סימן קריאה יותר חתיך כמובן: סימן שאלה, אלא מה. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / כל הבנות רוצות את בצלאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / Ten Duel Commandments / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 20:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים: איתמר לעדי אבקכוכב סלית
הריב המטופש: טליה נותנת קישור לפאנפיק: הערות/הארות/סימן קריאה יותר חתיך כמובן: -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 20:12 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים: רחנג,פרינגלס, רייבנקלו
הריב המטופש: שניצל אכל ברוקולי סתם לא באמת קישור לפאנפיק: הערות/הארות/סימן קריאה יותר חתיך כמובן: חס וחלילה רק גרשיים """"""""" -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 20:50 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
COLOR=Salmon]שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים:[/COLOR] קיפוסטרית בנשמה, הפלפאף
הריב המטופש: קישור לפאנפיק: הערות/הארות/סימן קריאה יותר חתיך כמובן: סימן שאלה יותר חתיך! -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 21:54 PM
|
||
@בילי הסיטואציה שלך היא כותבים טורקיה או תורכיה
@נטע הסיטואציה שלך היא איך אוכלים קסטה נכון @קלישה הסיטואציה שלך היא מה עדיף מפיות של דן פנורמה ים המלח או של דן פנורמה הרצליה @איתמר הסיטואציה שלך היא מה עדיף כריסמס או חנוכה @רינג הסיטואציה שלך היא מה (או יותר נכון מי) עדיף ![]() ![]() @קיפוסטרית בנשמה הסיטואציה שלך היא לוציפר או קרואלה -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 21:59 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים: יעל רייבנ וזה
הריב המטופש: שוקו או אייס קפה? מה קודם, קורנפלקס או חלב? יוטיוב או ספוטיפיי? אינסטגרם או טיקטוק? צג"ב או הדור הבא? אה טליה נותנת לא משנה. תבחרי משו קישור לפאנפיק: הערות/הארות/סימן קריאה יותר חתיך כמובן:סימן קריאה!!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2022, 00:01 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תפקידים: חנה נבוט רייבנ
הריב המטופש: טליה נותנת קישור לפאנפיק: הערות/הארות/סימן קריאה יותר חתיך כמובן: -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |