![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2024, 13:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בס"ד
נשף אנשי השנה תשפ"ד הנשף הצ"דניק שלום צ"דניקים, אני יודעת שזה באיחור גדול ולא ממש חגגנו את יום ההולדת שלנו, אני מקווה שתסלחו לי. התוצאות: נו"ד השנה הנו"ד הנבחר הוא בהחלט נו"ד זכור לטובה, ארוך, מלא בפעילות ובנושאים, הנו"ד הארוך ביותר בשנה! ולא רק ארוך- גם מהיר! אני מניחה שכבר ניחשתם מהו, אבל, רגע, יש הפתעה- שני נו"דים מנצחים! הנו"ד השני הוא נו"ד אהוב עלי במיוחד, נו"ד הקשור למלחמה באופן ישיר ממש, והשם שלו מחזק ורלוונטי תמיד! המנצחים: אנחנו("ד) ננצח בעז"ה, נגמר חנו("ד)כה פעילות השנה פעילות השנה אומרת לי הרבה בתור מנהלת, זה מצביע על מה שאתם אוהבים וחושבים שהוא טוב ואומר לי בעצם באיזה סגנון לעשות את הפעילויות הבאות. הפעם הייתם מאוד החלטיים בנוגע לפעילות, אף על פי שכולן טובות מאוד, יש רק שתיים שהצבעתם להן, וגם שם, רק אחת שהיא מקום ראשון. המנצח: חלום לשגרה מקום שני: ספיישל גוש קטיף אשכול השנה באשכול השנה ממש השארתם אותי במתח, כל פעם השתנו התוצאות, גם אשכול השנה, כמו הפעילות, אומר לי הרבה מאוד ופה זה היה בהחלט מעניין ונתן לי הרבה תובנות. תודה לכם. ובפעם הראשונה יש לנו גם מקום שלישי! ועכשיו, אתם כנראה תוהים מהו האשכול המנצח (סתם לא, אתם הסתכלתם עליו לפני שקראתם את זה). המנצח: צ"דניק השנה מקום שני: התוועדות "משיב הרוח" מצומצמת מקום שלישי: תקנון פורים ספאם השנה ספאם השנה בעיקר מצחיק אותי, ספאמים הם מצחיקים כשהם לא מעצבנים מידי (שלא לדבר על השם שלהם), התוצאה בהחלט לא הפתיעה אותי, אם כי היא מעט בנאלית, בניגוד לספאם כספאם, אבל כנראה שהוא הספאם שהכי נהנתם ממנו! טוב, הגיוני בהחלט. לדעתי, הספאם המושלם באמת הוא זה שלא הצבעתם אליו. המנצח: אשכול ההספמות מקום שני: יוסי מקום שלישי: בדיקות נוכחות ניסיון השנה כאן קרה מין שילוב של מה שקרה בנו"ד ובפעילות, אתם ממש חצויים בדעותכם, חצי מכם אומרים דבר אחד והחצי האחר דבר שני, אני מסכימה עם שניכם ורוצה להוסיף שגם האתגרים השבועיים היו ניסיון ראוי לשמו. מעניין אותי מי מכם אמר מה. בכל אופן, הנה התוצאות לפניכם. המנצחים: ג'יני, Strange The Dreamer , הפרישה ההמונית פרישת השנה הפרישות בהחלט השפיעו עלינו מאוד, כל פרישה היא מין דקירה קטנה בלב, במיוחד במיוחד כשמדובר במנהלים. ואתם בחרתם במנהלת ובאירוע קשה ודרמטי. גם פה הבחירות שלכם היו בצורה ממש מעניינת. וממש עד עכשיו לא ידעתי מה התוצאה האמיתית. בכל אופפן, גם כאן יש לנו רק שני מנצחים, מאוד בדומה לנו"ד. אתם בהחלט לא החלטיים. המנצחים: להציל את דמבי, בדיקות נוכחות אינסופיות מנהל\ת השנה אתם לא פחות מנהדרים, אתם לא יודעים בכלל כמה שימחתם אותי, רובכם הגדול, יותר גדול מכל ניצחון בקטגוריה אחרת הצביעה שאני המנהלת של השנה, אני כל כך מודה לכם על זה, ריגשתם אותי מאוד. מלבד זאת, יש לנו עוד שני זוכים במקום השני, מנהלים לא פחות טובים. המנצחת: יעל שרה מקום שני: ג'יני, Strange The Dreamer , אוניסף, Catherine Pierce צ"דניק השנה זה הכי מעניין, תודו. מי היה ברשום הכי זכור, פעיל ותורם לקבוצה. אז פה יש בהחלט ניצחון חד משמעי אבל הצבעתם על עוד לא מעט רשומים שבהחלט מגיע להם, ואפילו, למנהלת אחת (הרמי האלופה שלנו) אבל אני לא יכולה להכניס את זה. אז.. המנצחת שלנו היא.... המנצחת: מיכל! דוס השנה מהמקום הראשון אני ממש לא מופתעת, הרי בסוף אני יודעת זאת היטב, לא סתם קרואים לנו צבא הדוסים אבל המקום השני, זה כבר הרבה יותר מעניין, אפילו יותר מצ"דניק השנה, במיוחד כי דיברנו על זה, ואולי סתם רציתם לעשות דווקא? בכל אופן- קבלו את: המנצחת: יעל שרה (אפילו רשמו עם שני סימני קריאה.) מקום שני: נריה ה-דוס (הפעם זה היה עם :) ) מוזמנים למזל"ט! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |