![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 19 2024, 17:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בס"ד
ספיישל גוש קטיף אשכול ראשי הי צדניקים. זה ספיישל שחשבתי עליו כבר ממזמן, עוד מלפני המלחמה וכל מה שקרה ובעיקרון תוכננו כמה דברים לפניו אבל מה זמן יותר מתאים לפרסם אותו מאשר עכשיו? כולנו בציפייה ותקווה שתחזור לשל ההתיישבית היהודית הפורחת והיפה שהללו את פיבסתה שם עד ממש לפני שמונה עשרה שנה. כחלק מהצפייה הזאת הספיישל הזה יתמקד כל כולו אך ורק בגוש קטיף, בהיסטוריה שלו ובעתיד שאנחנו רוצים שיהיה לו. גוש קטיף היה גן עדן של ממש ובספיישל הזה ננסה להכיר אותו מעט יותר ולהחזיר אותו, אפילו רק בראש, לחיים. גוש קטיף זה דבר שמגיע לו יותר מספיישל אחד, מגיע לו קבוצה שלמה אפילו. אבל בפורטלנו האהוב זה כנראה לא יקרה, אז הנה ספיישל כי אין לי משהו יותר טוב להביא לו. אז בואו ניקח את זה ביידים, נכיר קצת את המקום המדהים הזה ונזכור אותו בתקווה גדולה. אבל הכי חשוב, תהינו מזה! בנק הספיישל בית שווה ל160 חרמשים עץ שווה ל80 חרמשים חממה שווה ל30 חרמשים חייל שווה ל100 חרמשים פצמ"ר שווה ל10 חרמשים חוף שווה ל120 חמשים ישוב שוווה ל200 חרמשים *פתיחת דיון תזכה אתכם בעץ משתמשים וחפציהם למיכל יש ישוב, שני חיילים, שתי חממות, חוף ועץ. לרייצ'ל יש חייל וחממה לנועה יש חייל וחממה אשכולות שנפתחו מרכז האתגרים הסברה ארצישראלית||פעילות היסטוריה חלופית||פעילות הסחת דעת פוליטית||פעילות "אני הרסתי בית בארץ ישראל"||מ"פ הדגל שלי כתום ולבן||פעילות אני יהודי גאה, אני ישראלי גאה||מ"פ תכנית ההתיישבות||פעילות הודעה זו נערכה ע"י יעל שרה ב Aug 12 2024, 14:28 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2024, 10:59 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיוון שאני צריכה את הרמי בשביל לסגור את הספיישל (שלא לדבר על כך שעוד לא פרסמנו הכל) הוא נשאר פתוח עד שבוע אחרי שהיא תחזור.
מותר להקפיץ פעילויות עד אז. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |