![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 16:14 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז לאלה שזוכרים את הציור הזה מלפני בערך שלושה חודשים, ציירתי אותו מחדש בסטייל הנוכחי שלי כי הייתי מסוקרן איך זה יראה עם הידע החדש שלי בתאורה.
https://i.postimg.cc/7wMQPJ7b/Screenshot-20...bis-Paint-X.jpg אני די מרוצה, כי השיפור ברור בהשוואה לציור הקודם. ציירתי באייביס פיינט אקס והשתמשתי במברשות default, הגודל של הקנווס היה A4, וזה לקח לי כמות לא הגיונית של זמן. ת"בים יהיו ממש נחמדים לקבל ויעזרו לי להשתפר :> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 22:31 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד ככ השתפרת מהציור הקודם!!
התאורה פשוט מושלמת. והשיער והעיניים והכל ככ נהדר אני אוהב שינית את זה בצורה נהדרת תמשיך להתאמן אתה משתפר ככ כל הזמן ואני מת על הציורים שלך!!!! פרקסינה מושלמת ואתה הצלחת להכניס את כל השלמות לציור כל הכבוד *אימוג'י עניבה כזה* -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 22:31 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד ככ השתפרת מהציור הקודם!!
התאורה פשוט מושלמת. והשיער והעיניים והכל ככ נהדר אני אוהב שינית את זה בצורה נהדרת תמשיך להתאמן אתה משתפר ככ כל הזמן ואני מת על הציורים שלך!!!! פרקסינה מושלמת ואתה הצלחת להכניס את כל השלמות לציור כל הכבוד *אימוג'י עניבה כזה* נשלח פעמיים אה הודעה זו נערכה ע"י Izuku Midoriya ב Oct 31 2024, 22:33 PM -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2024, 23:10 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמגג תודההה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2024, 01:10 AM
|
||
![]() מוגל |
את ציירת מנגה או מה? אני רצינית
(נצפה שלוש שעות לפני התגובה כי התעלפתי מהתמונה הייתי במיון...) -------------------- האם הרגע קראת לי שניצל באפיה?! תשמור על הפה שלך!
כן. אני יודעת שיש לכם את זה למטה. רק שתדעו, אני ממש אוהבת עינויים (שטן שטן) בקטגוריית הארי פוטר: עינויי וולדמורט אבודים גבירת האופל סטונסון (מומלץ ביותר!) בת מאלפוי (גם מאוד מומלץ) שלום, הגעתם לבלוג של לונה סנייפ בקטגוריית הטרנד המפורסם של וואטסאפ: וואטסאפ קופה ראשית נדמה לי שאני ערפדית וואטסאפ וואטסאפ של רעים וואטסאפ הארי פוטר בקטגוריית כל מיני פאנדומים: דמות הפרידה אנגור רוטVSג'ים הארי... מגלה את פרסי? זה מספיק. זה מספיק! יש לי חייםםםםםםם [/COLOR] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |