גולשים יקרים,
מתיו לואיס, ששיחק את נוויל לונגבוטום בסרטי "הארי פוטר", הופיע על שער המגזין Attitude.
השער, בו מתיו מצולם ללא חולצה, הפך לוויראלי עד כדי כך שהוא נאלץ לכבות את הטלפון הנייד שלו למספר ימים, כדי להימנע מההתראות וההצקות הרבות. אפילו ג'יי קיי רולינג בעצמה פרסמה ציוץ בנושא בחשבון הטוויטר שלה: "לא גרוע כמו לראות את דן (דניאל רדקליף) ב-Equus, אבל קרוב. תזהיר אותי בפעם הבאה, למען האל." היא הוסיפה כי היא תתמוך בו לא משנה מה ירצה לעשות, אך שילך ללבוש משהו. מאוחר יותר, מתיו סיפר כי רולינג שלחה לו הודעה למחרת - "אתה יודע שזו הייתה בדיחה, כן?"

מתיו הגיב על תפוצתו הרחבה של הציוץ של רולינג בנושא: "אפילו עכשיו, אחרי המון שנים בעולם הבידור, אני עדיין שוכח כמה הארי פוטר משמעותי וכמה מיליונים של אנשים עוקבים אחרי רולינג, שכל דבר קטן שהיא אומרת מתפרסם."
בעוד שמתיו צבר קהל מעריצים חדש לגמרי בעקבות השער, אמא שלו לא התרשמה במיוחד. לדבריו, היא לא שמחה בכלל על תשומת הלב החדשה. אביו דווקא חושב שזה מצחיק. הוא אומר כי היא ידעה שהוא הצטלם למגזין, אך לא ראתה את התמונה. לאחר שמישהו הראה לה את השער היא הייתה מעט מאוכזבת.
לכתבה המקורית לחצו כאן.
מה דעתכם? עם מי אתם מסכימים? שתפו אותנו!
המשך גלישה מהנה,
צוות Hportal - פורטל הארי פוטר הישראלי!
|