![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 22:36 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין בעיה, כבר מטפלת בזה^^ בפעם הבאה, עדיף שתפנה אליי בפרטי אם יש בעיה או משהו דומה.
-------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 10:29 AM
|
||
![]() מוגל |
חחחחחחחחחח מגניב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 14:32 PM
|
||||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, התגובה שלך היא ספאם. זו לא הפעם הראשונה, אבל לא תקבל/י אזהרה עדיין. ממליצה לקרוא את חוקי הפורום והחוקים הגלובאליים ![]() -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 17:46 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם + כינוי: שאול, voldemort10
הדברים שאני רוצה להמיר למאכלים: מתכון- https://hportal.co.il/index.php?showtopic=160854 לאילו מאכלים וכמה: חשופית ג'לי עד בירצפת טעימה ומשובחת הארות/הערות/חשופיות ג'לי: בבקשה להמיר לחרמשים -------------------- ![]() שאול 👑 הפלפאף לנצח! 👑 בן 👑 יאללה הפועל ירושלים! 👑 חבר מסדר עוף החול (שששש... זה סודי!) האמת... האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך יש לטפל בה במירב הזהירות... (אלבוס דמבלדור~ הארי פוטר ואבן החכמים) תחתמו, זה חשוב [ALIGN=Center]תרמו לי בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 10:41 AM
|
||
נשלח והתווסף
![]() -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 14:51 PM
|
||
![]() מוגל |
בבקשה להמיר לי:
שם + כינוי: יהושפט, בצד הדברים שאני רוצה להמיר למאכלים: מתכון לאילו מאכלים וכמה: חשופית ג'לי עד בירצפת הארות/הערות/חשופיות ג'לי: להמיר לחרמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 17:13 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=160917 תגובה בדיון https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=50...=0#entry8620925 -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 17:23 PM
|
||
![]() מוגל |
אני חדשה פה, איפה קונים את זה?
|
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 16:17 PM
|
||||
היי רוונה רבנקלו, ברוכה הבאה לפורטל הארי פוטר הישראלי! שימי לב שהתגובה שלך היא ספאם, כלומר אינה שייכת לנושא האשכול שבו נפתחה ו/או עוברת על חוקי הפורום. בבקשה קראי אותם לפני שתגיבי שנית (: אם יש לך שאלה כלשהי בנוגע לפורום את מוזמנת להפנות אותה לאשכול הערות/הארות/הצעות/תלונות או אליי בהודעה פרטית. בקשר לשאלתך - מאכלים תוכלי להשיג כאשר תפתחי אשכולות מסויימים. פירוט מלא כאן. המשך גלישה נעימה! ![]() -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2021, 16:25 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי, אשמח להמיר את כל מה שיש לי לחרמשים
(מקווה שזה לא ספאם, אם כן אז אני מצטערת, לא ידעתי) -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 10:37 AM
|
||
נשלח והתווסף לכולכם
![]() שימו לב, נוסף סעיף לטופס ההמרה: "אופן התגמול", בו תוכלו לבחור את צורת התגמול שלכם (חרמשים או נקודות בית) בסדר רב יותר. המשך גלישה נעימה! -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:46 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:57 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם + כינוי: שאול, voldemort10
הדברים שאני רוצה להמיר למאכלים: מתכון, מתכון לאילו מאכלים וכמה: חשופית ג'לי עד בירצפת טעימה ומשובחת! אופן התגמול: חרמשים הארות/הערות/חשופיות ג'לי: בבקשה לשלוח את החרמשים בזריזות -------------------- ![]() שאול 👑 הפלפאף לנצח! 👑 בן 👑 יאללה הפועל ירושלים! 👑 חבר מסדר עוף החול (שששש... זה סודי!) האמת... האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך יש לטפל בה במירב הזהירות... (אלבוס דמבלדור~ הארי פוטר ואבן החכמים) תחתמו, זה חשוב [ALIGN=Center]תרמו לי בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 13:16 PM
|
||
![]() מוגל |
איך אני נכנסת לטופס? ניסיתי ללחוץ עליו, אבל לא עבד...
-------------------- הרמיוני גריינג׳ר
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 13:23 PM
|
||||
היי, ברוכה הבאה לפורטל! ![]() שימי לב שתגובות כאלה הן ספאם, אז השתדלי לא לחזור על כך. כדי להשתמש בטופס, את צריכה להעתיק אותו מהקוד (כמו שמעתיקים כל דבר אחר במחשב, עם Ctrl+C), ולהדביק אותו בתגובה. מוזמנת לכתוב כאן (לחיץ) אם יש כאן עוד שאלות אבל בבקשה לא להגיב פה בלי קשר למטרת האשכול. המשך גלישה מהנה! -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |