האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

בקשת ניהול || פורום מוזיקה, פעם שנייה גלידה?
פורסם ב: Nov 3 2024, 21:30 PM
צטט הודעה

To be a Rock and not to Roll

פרטי משתמש
קבוצה: מנהלי פורומים
חרמשים: 3709
מגדר:female
משתמש מספר: 73261
חפצי המשתמש: צפה

**גם בהצעת בקשה זו ארצה להודות ליעל, שבזכותה הגשתי את הבקשה ובלעדיה היה לי קשה מאוד. היא עודדה אותי, עזרה לי ותמכה בי בחודשים האחרונים ואני מאוד מעריכה ואוהבת אותה, אז תודה

פורום מוזיקה
בקשת ניהול

שלום לכולם, קוראים לי אלכס, אני משתמשת פעילה בפורטל כבר כמעט 4 שנים ואני מעוניינת לנהל את פורום מוזיקה.
לפני כחודש פרסמתי בקשה ראשונה לניהול פורום מוזיקה, אך זו נדחתה מכיוון שלא ענתה על החוקים הנדרשים לפתיחת אשכול בקשה לניהול פורום ובשל לקות באשכולות מושקעים בטווח זמן קצר מהתקופה האחרונה. לפני שהבקשה נדחתה, ניתנו לי הערות והצעות אותן לקחתי לתשומת ליבי וניסיתי ליישם בחודש האחרון מאז בקשת ההצעה.

בהצעה זו תוכלו לראות את עיבוי האשכולות המושקעים שפתחתי בפורום בהשוואה להצעה הקודמת. כמו כן, חלק מהרעיונות לפורום נשארו זהים לפעילויות שהצעתי בבקשת הניהול הקודמת והחלק האחר מכיל רעיונות חדשים.

מוזיקה תמיד הייתה חלק משמעותי בחיי - מקור לנחמה, השראה ושמחה. מאז ילדותי המוקדמת התחברתי למוזיקה, וכיום אני מסתובבת תמיד עם אוזניות, מקשיבה למגוון שירים של אמנים מסגנונות שונים. הפלייליסטים שלי מגוונים להפליא וכוללים: רוק, פופ, מוזיקה אלקטרונית, פאנק, מטאל, קאנטרי, ולעיתים אף מוזיקה קלאסית.

בביתי שוכן אוסף מרשים של דיסקים ו"להיטי זהב" שאבא שלי אוסף שנים רבות, ולאחרונה גם אני מוסיפה לאוסף הזה. החדר שלי משקף את אהבתי הגדולה למוזיקה - החל מהפוסטרים של האמנים האהובים עליי, דרך בובת הפופ של פרדי מרקורי והבבושקה של הביטלס, ועד אוסף החולצות של הלהקות המועדפות עליי. יש לי אפילו גיטרה קלאסית יפהפייה שמחכה בסבלנות ליד המיטה (אני מבטיחה ללמוד לנגן עליה בקרוב!).

אחד הדברים שמקסימים אותי במוזיקה הוא האופי האוניברסלי שלה. בכל מקום ובכל תקופה היא מהווה חלק בלתי נפרד מחיי אנשים, חוצה תרבויות ושפות. דרך המוזיקה אני מוצאת חיבור מידי עם אנשים שונים, בין אם בהערכה משותפת לסגנון מסוים או בגילוי הדדי של אמנים חדשים.

המוזיקה משמשת עבורי גם כמפלט נהדר. כשאני מרגישה מוצפת או לחוצה, הקשבה לשירים האהובים עליי עוזרת לי להתנתק מהכל ולהתמקד רק בצלילים. זו דרך נפלאה לעבד רגשות ולמצוא נחמה במנגינות ובמילים.

מאז הפעם הראשונה בה התחברתי כמשתמשת חדשה לפורטל, נמשכתי במיוחד לפורום המוזיקה. תמיד אהבתי לפרסם בו סיקורים, ובחודשים האחרונים התחלתי ליזום פעילויות כדי להפיח בו חיים חדשים. ככל שגברה מעורבותי בפורום, התאהבתי בו מחדש והחלטתי שאני בשלה מספיק כדי לנהל אותו.

למה אני מתאימה לנהל את פורום מוזיקה?
♬ פורום המוזיקה הוא הפורום האהוב עליי ביותר בפורטל הארי פוטר, ואני נחושה להשקיע בו ולהפיח בו חיים חדשים, בין אם תאושר בקשת הניהול שלי ובין אם לאו.
♬ ניסיוני בניהול בפורטל כולל תפקיד כמנהלת קבוצת הקונדסאים בפורום מפת הקונדסאים, אותה ניהלתי במשך שלושה חודשים. תקופה זו העניקה לי תחושת התמצאות והבנה לגבי ניהול פורום בפורטל והאתגרים הכרוכים בכך.
♬ אחריות ועמידה בלוחות זמנים הם ערכים מרכזיים עבורי. בשנה שעברה, כחלק מצוות השנה"ל של הפורטל בתפקיד בטא, הקפדתי לעמוד בכל מועדי ההגשה למרות עומס משמעותי, מתוך מחויבות עמוקה להתחייבויותיי, וגם השנה לקחתי על עצמי את אותו תפקיד אותו אני אבצע בצורה הטובה ביותר שאוכל.
♬ בשנה החולפת, למרות רצוני העז לקחת על עצמי ניהול פורום, הכרתי במגבלות הזמן שלי והחלטתי לוותר. השנה המצב שונה לחלוטין - הן מבחינה נפשית והן מבחינה פיזית אני פנויה יותר, ומרגישה מוכנה לקחת על עצמי את האתגר שאליו שאפתי זמן רב.
♬ ארבע שנות פעילות בפורטל הארי פוטר העשירו אותי בניסיון משמעותי ביצירת תכנים מגוונים - החל מפעילויות, דרך דיונים ועד סיקורים. היצירתיות והרעיונות החדשים ממשיכים לזרום, ואני מרגישה שיש לי עוד הרבה מה לתרום.

אשכולות מושקעים שפתחתי בפורום
סיקורים:
סיקור שיר - Girls
סיקור להקה - I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME
סיקור שיר - Devil Town
סיקור זמרת - מיילי סיירוס
סיקור שיר - Boys Don't Cry
סיקור ז'אנר - אימו
סיקור שיר - I Want to Break Free
סיקור שיר - I Don't Love You
סיקור שיר - To The End
סיקור שיר – Bridges

דיונים:
עוכרי ישראל ברדיו
חיים או תהילה

פעילויות:
ברבנהיימר
ציור מילים
סיכום השנה
החופשה שלי
רוקדים עם זמרים
שירים אולימפיים
כיתה מזמרת
You Were Only Seventeen
יום התרגום הבינלאומי
הבס של הלהקה
תוכנית א'
ליל כל הקדושים

משחקי פורום:
כמה שרציתי כלב

רעיונות שיש לי לפורום:
דואט - פעילות ליום האהבה הנוצרי (וולנטיינס דיי). בפעילות זו המשתמשים יצטרכו לחשוב על שיר אהבה אותם שרים שני זמרים, וכל אחד מהם מספר את הצד שלו בסיפור. המשתמשים יצטרכו לבחור לאיזה צד הם יותר התחברו ולהסביר מדוע. לדוגמא: בשיר Somebody That I Used To Know, מוצג ויכוח בנושא תומו של סיפור האהבה בין שני אנשים, הם מספרים אחד לשנייה למה מערכת היחסים שלהם נועדה להיכשל ולמה השני היה לא בסדר במהלכה. כל פעם שאני מקשיבה לשיר, אני מוצאת את עצמי מתחברת לצד של האישה בשיר מכיוון שאני יכולה להתחבר ולהזדהות איתה.
הבלדה לשירים ולספרים - פעילות דו-שלבית שמתחילה בפורום מוזיקה ומסתיימת בפורום סיפורת ושירה. בשלב הראשון של הפעילות יצטרכו המשתמשים ליצור פלייליסט המכיל לפחות חמישה שירים לבחירתם. בשלב השני של הפעילות על המשתמשים יהיה לכתוב טופס דמות, כאשר כל אחד מהנושאים בטופס הדמות יהיה מבוסס על שיר אחר מהפלייליסט שיצרו בשלב הראשון של הפעילות.
מאמא מיה - המחזמר מאמא מיה מורכב כולו משירים של להקה בשם ABBA, והם בעצם מרכיבים את כל העלילה. בפעילות יבחרו המשתמשים סרט או סדרה, ויתאימו להם setlist של שירים מאותו.ה זמר.ת/להקה בהתאם לאירועי הסדרה או הסרט.
ספיישל ריאליטי - במהלך הספיישל יתפרסמו פעילויות, אתגרים, דיונים ומ"פים בנושא תוכניות ריאליטי, לדוגמא:
» ♩ מאסטר שף - אתגר בנושא אחת המשימות החרושות של תכנית הבישול מאסטר שף, בה המתמודדים מתחלקים לזוגות, אחד מהמתמודדים מכל זוג מתחיל להכין מנה, ואחרי זמן מה חברם לזוג מחליף אותם וממשיך את המנה מבלי לדעת לאיזה כיוון רצה המתמודד הראשון לקחת את המנה. באתגר המשתמשים יתחלקו לקבוצות. בשלב הראשון של האתגר, המשתמשים בקבוצה 1 ישלחו לי ינשוף בו עיצוב של סיקור זמר/זמרת/להקה, וימלאו בסיקור רק את המידע הכללי על הזמר.ת/להקה, ורק את חוות הדעה האישית של המשתמש, ללא הזכרת שם הזמר.ת/להקה.
בשלב השני של האתגר, המשתמשים בקבוצה 2 יקבלו את הסיקור הלקוי, ויצטרכו לקרוא את המידע הכללי כדי להבין על איזה זמר.ת/להקה מדובר, ולאחר מכן יצטרכו למלא את שאר הפרטים על הזמר.ת/להקה ולפרסם את הסיקור.
אילו המשתמשים הצליחו לכתוב את הסיקור על אותו.ה הזמר.ת/להקה, הם יקבלו בונוס.
» ♩ רואים את הקול - רואים את הקול הוא ריאליטי בו זמרים מפורסמים מנסים לנחש אם האדם ששר מולם הינו זמר או לא. בפעילות זו, המשתמשים יצטרכו לחשוב על זמר.ת/להקה שלפי דעתם מוערכים יתר על המידה, ועל זמר.ת/להקה שלא זוכים בהערכה המגיעה להם, ולהסביר למה.
» ♩ לא נפסיק לשיר - אתגר בו המשתמשים יוכלו להשתתף בשעשועון 'לא נפסיק לשיר'. גם באתגר זה המשתמשים יתחלקו לשתי קבוצות. האתגר יתנהל באשכול אותו שתי הקבוצות יכולות לראות ולענות בו. הוא יתחיל כאשר אגיב עם מילה מהשיר שבחרתי, וקבוצה מספר 1 תצטרך לחשוב על שיר שמכיל את המילה הנתונה, אם הצליחו לחשוב על שיר, הם יקבלו 10 נקודות ושני תווים מהשיר הנבחר, לאחר מכן התור יעבור לקבוצה הבאה שתקבל מילה נוספת מהשיר. הקבוצה שמצליחה לזהות את השיר ראשונה, מקבלת 50 נקודות. האתגר יישאר פתוח מתחילת הספיישל ועד סופו, הקבוצה בעלת מספר הנקודות הרב יותר זוכה בפרס. במקרה בו קבוצה אחת מגיבה בתור של הקבוצה השנייה, אילו התשובה בתגובה איננה התשובה הנכונה, היא לא תחשב כלל. אילו התשובה בתגובה היא התשובה הנכונה, הקבוצה השנייה מקבלת את הנקודות!
פעילות נוסטלגיה – בפעילות זו, המשתמשים ייזכרו בשירים ובזמרים האהובים שהיו להם בחייהם ויסדרו אותם לפי ציר הזמן. בסוף הפעילות המשתמשים יוכלו לראות את התהליך המוזיקלי שעברו במהלך השנים ועד ההווה.
אלבום המדבקות – כשאני הייתי ביסודי, אחד מהדרכים המהנות להעביר את הזמן שלי ושל בני גילי היה אלבום מדבקות [של סדרת טלוויזיה או של סופרגול]. בדפי האלבום היו מעין מסגרות ריקות מותאמות למדבקות ובתוכן היה מספר. היינו קונים חפיסת מדבקות, שהקלפים בתוכה היו אקראיים ולא גלויים לנו, ומתאימים את המספר שעל המדבקה למספר שבמסגרת שלה בתוך אלבום המדבקות. באשכול זה, יהיה לכל משתמש אלבום מדבקות דומה, רק במקום שהוא יכיל בתוכו מדבקות לשחקני כדורגל או דמויות מסדרה, הוא יעוצב למדבקות של זמרים ולהקות. מטרת האשכול הזה היא לתת מוטיבציה למשתמשים להפעיל את הפורום – כדי למלא את אלבום המדבקות, המשתמשים יצטרכו לפרסם פעילויות, דיונים, סיקורים ומשחקי פורומים. המשתמשים יתוגמלו על כל עמוד שהם מילאו וגם לבסוף, כאשר ימלאו את האלבום כולו.
אסוציאציות - במשחק פורום זה המשתמשים יחשבו על אסוציאציה שעולה להם כשהם שומעים שיר (תחושה, רגש, צבע, מקום, וכו') או אסוציאציה של שיר שעולה להם כשהם חושבים על מילה, ככה שיש מעין שרשרת של: מילה-שיר-מילה-שיר-מילה-שיר שנוצרת על ידי אסוציאציות.
במקל בסרגל - פעילות בה אני אגריל למשתמשים שמות של שירי ילדים, והם יצטרכו להמציא סיבה לפיה לא מתאים להשמיע אותו לילדים.
סוף השנה בספוטיפיי - התחלנו לאחרונה את חודש נובמבר, ולפי השמועות ספוטיפיי הפסיקו לתעד את היסטוריה ההאזנות שלנו בסוף החודש הקודם. בפעילות זו, על המשתמשים לספר על הציפיות והתקוות שלהם לסיכום השנה של ספוטיפיי שיתפרסם במהלך חודש דצמבר. הם יצטרכו לרשום אילו שירים, זמרים וג'אנרים לדעתם יופיעו במקום הראשון בסיכום השנה, ואילו שירים, זמרים וג'אנרים הם מקווים שיופיעו להם במקום הראשון בסיכום השנה.

.
.
.

קולות בעד: 5
קולות נגד:

--------------------
User Posted Image
Heather, my love, there is a new sheriff in town
Heathers

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 3 2024, 21:53 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 17581
משתמש מספר: 75832

בדיוק כמו בבקשה הקודמת, אני אגיד בעד.
אפילו אין צורך לעבור פה על כל הרעיונות שלך כי הם כולם מעולים.
את תהיי מנהלת מעולה ואני בטוחה בזה, רק הייתי ממליצה לך באמת לגוון קצת יותר כי את מפרסמת רק פעילויות.

--------------------
ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית

מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם!

הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3>

User Posted Image

טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם

🎗️

---------
פורסם ב: Nov 4 2024, 11:49 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: אחראי שנת הלימודים ואליפות הבתים
חרמשים: 1009223017
מגדר:male
משתמש מספר: 34959

בעד
בהצלחה

--------------------

טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 4 2024, 19:58 PM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9421638
משתמש מספר: 84224

אמרתי הכל בבקשה הקודמת
בעד

--------------------
אוניסף | קתרין | 15 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 4 2024, 22:32 PM
צטט הודעה

שנה שהם שם - Bring them home now🎗️

פרטי משתמש
חרמשים: 9571462
מגדר:male
משתמש מספר: 81871

אז אלכס, בבקשה הקודמת כתבתי לך תגובה נטרלית נוטה לנגד, האמת, שהבקשה הזאת לא שינתה את הקודמת מקצה לקצה (הייתי ממש שמח אם היית מחכה עוד שלושה שבועות) אבל בכל זאת אני יכול להגיד, בעד.
אני יודע כמה את אוהבת וכמה תשקיעי בפורום, ושכנעת אותי בחודש הזה שזה לא ישתנה, אז שאפו למנהלת הפורום החדשה שלנו!
אשאיר את האשכול פתוח בכל זאת בשביל מי שמגיע לו הכי הרבה לברך אותך (וכי אני כזה מתחשב)

--------------------
ניתאי🐖טיילור🐖בובספוגג🐖הנהלת הפורומים

User Posted Image
מה יותר מצחיק מ-24? 25!
- בובספוג

🎗️

---------
פורסם ב: Nov 4 2024, 22:45 PM
צטט הודעה

אני אוהב את סו

פרטי משתמש
חרמשים: 6678780
משתמש מספר: 75665

זה כבר ברור שאני בעד, אבל אני אגיד חוץ מזה שאת באמת מושלמת לניהול של הפורום הזה. רואים כמה שאת אוהבת מוזיקה ואת הפורום, הרעיונות שלך מעולים וגורמים לי לרצות להשתתף, והניסוחים שלך מעולים. ההשקעה שלך לאורך הזמן רק הראתה לי טוב יותר כמה זה מתאים לך לנהל את הפורום הזה.
אני יודעת שתהיי מנהלת ממש טובה וזה באמת מגיע לך.
בתוספת הקול שלי, יש לך 9 קולות, מה שאומר שהבקשה שלך התקבלה. ברוכה הבאה למנהלי הפורומים ובהצלחה!!

--------------------

אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך
סו~
my name is not So but ok
she/he
‏ Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi

User Posted Image

"השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ."
yael

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025