![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2015, 13:10 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי אבן, מחוספסת וחדה
שפגעה בכל מי שנגע בה, חתכה ושרטה "נמאס לי להיות אבן," צעקתי, לנסות כל פעם לנקות את הצלקות שגרמתי. יום אחד כשבכיתי מזה אחותי התיישבה ואמרה שהאבן זאת לא הסיבה. אבן היא מגוננת, חזקה, ואם מתאמצים מספיק צמחים יכולים לסדוק אותה. מאז אני גאה להיות אבן, כבר לא פוגע נשאר יציב ונוגע בכל מי שצריך עזרה להבין שההרס זאת לא התשובה. --- אני ממש אוהבת את הקטע הזה... אני אשמח לתגובות בונות (: -------------------- if the life doesn't go right,go left :) חלי|פרסי ג'קסון, משחקי הרעב|גלי, קאסל, שקרניות|מעצבת|טמבלר ![]() קטעים: הם אמרו || הנביאה ||עיניים חומות, שיער בלונדיני || לא השתנתי || גרבי מזל || רק לרוץ || משקפיים חדשות || מלכה || מחנה || כלוב הזהב|| מעל המים || אבן תודה ענקית לרוני על הסמל 3> אני עיצבתי את החתימה :) "בואו נגיד שהייתם באיזור. איך אתם מסבירים את העובדה שמדוקס, הרוצח שאנחנו מחפשים, וזה שירה בך שנה שעברה, הוא זה שמת כאן?" -"קארמה רעה?" קאסל, עונה 5 פרק 1. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 12 2015, 19:11 PM
|
||||||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו וואו, חלי, לגמרי אהבתי את הקטע הזה. וגם את המשמעות. אבן יכולה לפצוע אבל גם להיות יציבה. היא יכולה להראות לאנשים שיש תקווה. רק-
"מזה"- בכל השיר את משתמשת בשפה שהיא לא ממש גבוהה-גבוהה, אבל היא שפה מעל שפת הרחוב, ופתאום ה"זה" מגיע והורס לי -לעמי- את הרצף. "הזה" זאת מילה קצת נמוכה. אולי תנסי להחליף אותה במילה אחרת, נרדפת. "מכך", למשל. בנוסף, אני מרגישה שהשיר הזה קצת קצר מדיי. כלומר יש כל כך הרבה מה להגיד, אבל הוא נגמר מהר ומגיע לפואנטה מהר מדיי. זה קצת עושה לי מין תחושה של חיסרון. אולי תנסי להוסיף בתים? בכל מקרה-
לגמרי אהבתי את הבית הזה. אחלה סיום. כל הכבוד:) -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 14 2015, 13:37 PM
|
||
תודה אוראל D:
שמתי לב לזה, תודה (: בקשר לקטע אני חושבת שהוא בסדר, בכל אופן אם יהיה לי רעיון כדי להרחיב אותו אני ארחיב. -------------------- if the life doesn't go right,go left :) חלי|פרסי ג'קסון, משחקי הרעב|גלי, קאסל, שקרניות|מעצבת|טמבלר ![]() קטעים: הם אמרו || הנביאה ||עיניים חומות, שיער בלונדיני || לא השתנתי || גרבי מזל || רק לרוץ || משקפיים חדשות || מלכה || מחנה || כלוב הזהב|| מעל המים || אבן תודה ענקית לרוני על הסמל 3> אני עיצבתי את החתימה :) "בואו נגיד שהייתם באיזור. איך אתם מסבירים את העובדה שמדוקס, הרוצח שאנחנו מחפשים, וזה שירה בך שנה שעברה, הוא זה שמת כאן?" -"קארמה רעה?" קאסל, עונה 5 פרק 1. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2015, 17:28 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעולה D:
לא חייב, אגב, הוא גם בסדר מאוד ככה. את כשרונית חלי ♥ -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2015, 10:50 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יואו,
קטע מושלם את כישרונית ברמות -------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2015, 09:27 AM
|
||
![]() אבל אני לא בטוחה שזאת תגובה בונה ![]() -------------------- if the life doesn't go right,go left :) חלי|פרסי ג'קסון, משחקי הרעב|גלי, קאסל, שקרניות|מעצבת|טמבלר ![]() קטעים: הם אמרו || הנביאה ||עיניים חומות, שיער בלונדיני || לא השתנתי || גרבי מזל || רק לרוץ || משקפיים חדשות || מלכה || מחנה || כלוב הזהב|| מעל המים || אבן תודה ענקית לרוני על הסמל 3> אני עיצבתי את החתימה :) "בואו נגיד שהייתם באיזור. איך אתם מסבירים את העובדה שמדוקס, הרוצח שאנחנו מחפשים, וזה שירה בך שנה שעברה, הוא זה שמת כאן?" -"קארמה רעה?" קאסל, עונה 5 פרק 1. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |