![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 29 2011, 16:45 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, זה מדריך לצילום בזוויות שונות, בעיקר למעלה ולמטה. אחרי המדריך הזה תוכלו ללמוד (בערך) איך לעשות שמישהו\משהו שאתם מצלמים יראה גדול יותר, או קטן יותר ממה שהוא באמת.
אני התמקדתי בזר נרקיסים נחמד ^^ צילום מלמעלה (מקטין)- בהתחלה, צילמתי אותו מלמעלה, מה שיוצר תחושה שהוא קטן יותר, אבל רק אותו, מה שמבליט אותו על רקע הירוק: לאחר מכן, צילמתי אותו שוב מלמעלה אבל הפעם על רקע רב יותר, כך שתתקבל התחושה שהוא קטן: צילום בגובה העיניים- אח"כ צילמתי את הפרח בגובה העיניים. צילום בגובה העיניים הוא צילום שמצולם מגובה הקצה של המצולם (במקרה הזה, הפרח.) הצילום נועד לתת תחושה שהדבר שמצלמים הוא בגובה של המצלם. צילום מלמטה (מגדיל)- צילום מלמטה הוא צילום שמצולם מתחת למצולם (פרח). כאשר מצלמים מלמטה צריך לשים לב שרואים את המצולם. בנוסף, אפשר לקבוע כמה הוא ייראה גדול. הצילום נועד לתת למסתכל תחושה שהעצם המצולם הוא הרבה יותר גדול ממה שהוא באמת: גם בעיתונים משתמשים בתעלולים האלו לא פעם. כדי להמחיש לכם את זה, הבאתי תמונה של משה קצב- לאחר הבחירות, ולאחר שהורשע בעבירות מין. לאחר הבחירות- ![]() זווית מוטית מעט למטה, לתת כבוד, ותאורה שמתמקדת עליו. לאחר שהורשע- הזווית מלמעלה, נותנת תחושה שהוא קטן וגם לא מחמיאה למראה הפרצוף. גם התאורה לא מחמיאה במיוחד, הוא על רקע אפלולי ומטיל צל מה שנותן את המראה של "הרשע". מקווה שנהנתם והבנתם ^^ סליחה שחלק מהתמונות קצת גדולות... -------------------- LIFE SUCKS, ENJOY THEM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2011, 17:07 PM
|
||
![]() Another point of view ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה (:
מדריך ממש מוצלח. אני מכירה את הקטע של הצילום מלמטה ובגובה העיניים, אבל הצילום על רקע הדשא זה באמת זווית מיוחד, למרות שהפריע לי קצת שיש שם שני זרים של נרקיסים-במקום האחד שהתרכזת בו. כל הכבוד! נוסף ללינקייה ^^ -------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2011, 17:57 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה(:
-------------------- LIFE SUCKS, ENJOY THEM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2011, 20:34 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
פש... יפה!
אף פעם לא כ"כ התמקדתי בנושא הזה אבל הוא מגניב! -------------------- if the life doesn't go right,go left :) חלי|פרסי ג'קסון, משחקי הרעב|גלי, קאסל, שקרניות|מעצבת|טמבלר ![]() קטעים: הם אמרו || הנביאה ||עיניים חומות, שיער בלונדיני || לא השתנתי || גרבי מזל || רק לרוץ || משקפיים חדשות || מלכה || מחנה || כלוב הזהב|| מעל המים || אבן תודה ענקית לרוני על הסמל 3> אני עיצבתי את החתימה :) "בואו נגיד שהייתם באיזור. איך אתם מסבירים את העובדה שמדוקס, הרוצח שאנחנו מחפשים, וזה שירה בך שנה שעברה, הוא זה שמת כאן?" -"קארמה רעה?" קאסל, עונה 5 פרק 1. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2011, 21:10 PM
|
||
![]() Trolling in the Deep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת חיכיתי שמישהו יעלה מדריך לצילום. מדריך מעולה, הוא יעזור לי ^^
-------------------- ![]() ![]() [/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2011, 04:23 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ואוו! ממש יפה! תודה! D:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2011, 08:37 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ענק !
-------------------- נימאס לי מיכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
פורסם ב: Feb 20 2011, 17:47 PM
|
||
וואו, ממש תודה, מדריך ממש מושקע
אני כלכך הולך להשתמש בזה ![]() -------------------- חתימה בשיפוצים ^~^
|
|
פורסם ב: Feb 22 2011, 16:10 PM
|
||
כל הכבוד
-------------------- אלבוס סוורוס פוטר לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות הפרק האחרון באלבוס סוורוס פוטר: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |