![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 3 2013, 19:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיועד לכל הרמות באשר הן.
למרות שמדריך זה יחסית פשוט, הוא מאוד שימושי לעיצובים מורכבים יותר וכדאי שתדעו אותו, או לפחות תכירו. חוץ מזה, זה נותן אפקט נחמד לעיצוב, כמו העיצוב הבא. תמונות שתצטרכו להשתמש בהם: דף נייר גלויה שלב 1: פתחו קובץ חדש בגודל של 500X271 והדביקו בתוכו את התמונה של הגלויה. שלב 2: תכתבו על המעטפה איזה טקסט שאתם רוצים, עם איזה גופן שאתם רוצים. לאחר מכן, מעל המקום שיש בו את כל השכבות יש כמה דברים: ![]() שמאל למעלה- מצב השכבה. לפי התמונה, מצב השכבה שלי היא על NORMAL. שינוי מצב שכבה טוב עיקר לטקסטורות, בשביל שהשכבה למטה תקבל את המרקם של הטקסטורה. חכו לדוגמא בהמשך. ימין למעלה- OPACITY (או בעברית: שקיפות). כמה אתם רוצים שהשכבה שלכם תיהיה שקופה. על 100% היא תיהיה אטומה (לא שקופה כלל) ועל 0% השכבה תיהיה ברמה הכי שקופה (כלומר לא יראו אותה). לפי התמונה, שכבת הכתב על 55%. היא לא אטומה לחלוטין. ימין למטה- FILL (או בעברית: מילוי). אם אתם שמים לכתב אפקט של קו מסביב ומורידים את המילוי של הכתב ל-0% מה שתראו זה רק את הקו מסביב ולא את הכתב עצמו. הנה שלי: ![]() שלב 3: בכלים בחרו בכלי הסמאג' (מריחה) ועשו את ההגדרות למעלה כמוני. אין כל כך מה להסביר על הכלי, נסו ותבינו. ![]() אבל יש בעיה- אם תעברו עם הכלי על השכבה של הכתב הוא יראה מן עיגול עם קו מבפנים. תלחצו על הקנבס ואז יופיע לכם הודעה כזאת: ![]() מה שהיא בעצם אומרת זה שבשביל שהכלי יהיה מסוגל לפעול על הכתב, יש להפוך את שכבת הכתב לשכבה רגילה שניתנת לעריכה ושינוי. תלחצו על "אישור". עכשיו אתם יכולים להשתמש בכלי. תזיזו אותו על חלקים בטקסט ואז נסו "לטשטש עקבות", כלומר נסו להחזיר עם הכלי את הכתב לצורה הקודמת שלו. זה מה שיצא לי: ![]() (בטקסט מצד שמאל מרחתי חלקים מהאותיות, בעוד בטקסט בצד ימין מחרתי את הכל האותיות.) שלב 4: שחקו עם הצבעים של השכבות, והוסיפו מברשות שנראות לכם מתאימות. הדביקו את טקסטורת הנייר בתוך העיצוב ושנו את מצב השכבה שלו ל- Multiply (הכפלה). מקמו את הטקסטורה איפה שיראו הכי את הקפלים שלה- רואים איך הכפלים "עוברים" לגלויה וגורמים לגלויה להיראות מקומטת? התוצאה שלי: ![]() סיימנו. השקעתי מלא, אשמח לשמוע את חוות דעתכם (: -------------------- if the life doesn't go right,go left :) חלי|פרסי ג'קסון, משחקי הרעב|גלי, קאסל, שקרניות|מעצבת|טמבלר ![]() קטעים: הם אמרו || הנביאה ||עיניים חומות, שיער בלונדיני || לא השתנתי || גרבי מזל || רק לרוץ || משקפיים חדשות || מלכה || מחנה || כלוב הזהב|| מעל המים || אבן תודה ענקית לרוני על הסמל 3> אני עיצבתי את החתימה :) "בואו נגיד שהייתם באיזור. איך אתם מסבירים את העובדה שמדוקס, הרוצח שאנחנו מחפשים, וזה שירה בך שנה שעברה, הוא זה שמת כאן?" -"קארמה רעה?" קאסל, עונה 5 פרק 1. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2013, 19:45 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על ההשקעה ואהבתי את הגלויה
-------------------- פרשתי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2013, 19:46 PM
|
||
תודה (:
-------------------- if the life doesn't go right,go left :) חלי|פרסי ג'קסון, משחקי הרעב|גלי, קאסל, שקרניות|מעצבת|טמבלר ![]() קטעים: הם אמרו || הנביאה ||עיניים חומות, שיער בלונדיני || לא השתנתי || גרבי מזל || רק לרוץ || משקפיים חדשות || מלכה || מחנה || כלוב הזהב|| מעל המים || אבן תודה ענקית לרוני על הסמל 3> אני עיצבתי את החתימה :) "בואו נגיד שהייתם באיזור. איך אתם מסבירים את העובדה שמדוקס, הרוצח שאנחנו מחפשים, וזה שירה בך שנה שעברה, הוא זה שמת כאן?" -"קארמה רעה?" קאסל, עונה 5 פרק 1. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2013, 20:04 PM
|
||
![]() Let Her Go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד לך על המדריך חלי, רואים שהשקעת בו הרבה מחשבה וגם התמונות שהוספת עוזרות מאוד להבין את הסברייך, אהבתי גם מאוד את זה שהסברת למה אנו עושים את הפעולות הללו, יפה מאוד, אני מקווה מאוד לראות מדריכים נוספים שלך בהמשך (ומדריך ספציפי מאוד בהקדם:) - בצחוק, אבל...בהצלחונת!
-------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2013, 11:34 AM
|
||
תודה רוני (:
רציתי לעשות את זה כך שכולם יבינו, אז התחלתי להסביר על הדברים. מסתבר שאם מבינים את הפעולות שעושים זה הופך אותנו למעצבים טובים יותר. כן, אל תדאגי, אני יעבוד על מדריך חדש (וספיציפי) בקרוב ^^ -------------------- if the life doesn't go right,go left :) חלי|פרסי ג'קסון, משחקי הרעב|גלי, קאסל, שקרניות|מעצבת|טמבלר ![]() קטעים: הם אמרו || הנביאה ||עיניים חומות, שיער בלונדיני || לא השתנתי || גרבי מזל || רק לרוץ || משקפיים חדשות || מלכה || מחנה || כלוב הזהב|| מעל המים || אבן תודה ענקית לרוני על הסמל 3> אני עיצבתי את החתימה :) "בואו נגיד שהייתם באיזור. איך אתם מסבירים את העובדה שמדוקס, הרוצח שאנחנו מחפשים, וזה שירה בך שנה שעברה, הוא זה שמת כאן?" -"קארמה רעה?" קאסל, עונה 5 פרק 1. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2013, 17:57 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יפה מאוד ועוזר מאוד! D:
מושקע, למרות שאני חושב שהטישטוש קצת מיותר בחתימה שהצגת. ^^ -------------------- בס"ד.
My heart is broken Release me, I can't hold on Deliver us ![]() ![]() My heart is broken Sweet sleep, my dark angel Deliver us My heart is broken Sweet sleep, my dark angel Deliver us from sorrow's hold --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2013, 18:46 PM
|
||
תודה (:
את האמת, את הדוגמא הכי טובה אפשר לראות בקליפ של המילים של השיר I WON'T GIVE UP. הכתב שם מרוח בצורה ממש יפה, הרבה יותר יפה משלי. -------------------- if the life doesn't go right,go left :) חלי|פרסי ג'קסון, משחקי הרעב|גלי, קאסל, שקרניות|מעצבת|טמבלר ![]() קטעים: הם אמרו || הנביאה ||עיניים חומות, שיער בלונדיני || לא השתנתי || גרבי מזל || רק לרוץ || משקפיים חדשות || מלכה || מחנה || כלוב הזהב|| מעל המים || אבן תודה ענקית לרוני על הסמל 3> אני עיצבתי את החתימה :) "בואו נגיד שהייתם באיזור. איך אתם מסבירים את העובדה שמדוקס, הרוצח שאנחנו מחפשים, וזה שירה בך שנה שעברה, הוא זה שמת כאן?" -"קארמה רעה?" קאסל, עונה 5 פרק 1. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |